• Català
  • Castellano
  • English
Areas Urbanism & territory, Tourism and Economic activities Mobility El Consell Insular de Formentera ensenyarà mecànica bàsica de bicicletes als alumnes de primària durant la Setmana Europea de la Mobilitat

El Consell Insular de Formentera ensenyarà mecànica bàsica de bicicletes als alumnes de primària durant la Setmana Europea de la Mobilitat

El Consell Insular de Formentera, a través de l'àrea de Mobilitat, ha organitzat una sèrie d'activitats per celebrar la Setmana Europea de la Mobilitat, que es desenvoluparà entre els dies 16 i 22 de setembre.

Entre altres coses, la institució insular organitzarà en col·laboració amb les escoles de primària de l'illa els ‘parking days’. En aquestes jornades els més petits aprendran nocions bàsiques de mecànica per a les bicicletes, com canviar un pedal o arreglar la cadena.

El dia 20 de setembre la plaça de la Constitució de Sant Francesc acollirà entre les 10 i les 13 hores una exhibició de bicicletes tant convencionals com elèctriques. Aquest mateix dia, en aquesta ocasió a l’Espai Cultural de Sant Ferran i en horari de 17 a 19 hores, els infants podran gaudir d'un circuit viari en el qual aprendran les normes bàsiques de circulació per la via pública i el significat dels senyals de trànsit més importants.

Per al 23 de setembre, l'àrea de Mobilitat del Consell Insular de Formentera ha organitzat una caminada popular des de Sant Francesc fins a la finca de Can Marroig, en la qual els assistents podran gaudir d'una visita al centre d'interpretació. El punt de trobada serà a la plaça de la Constitució a les 10 hores.

A més d'aquestes activitats, el Consell ha aprovat una línia d'ajudes per a l'adquisició de bicicletes, tant convencionals com elèctriques.

Find us at:
c. d'Eivissa cant. Arx. Lluis Salvador
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 10 87 · fax 971 32 10 63
mobilitat@conselldeformentera.cat

Ministerio de Fomento

Tràmits de Marítim del Govern Balear

Federació Balear de Motonàutica