• Català
  • Castellano
  • English
Areas General Services Presidency Obert el termini per sol·licitar l'adjudicació d'alguna de les deu casetes del Mercat Nadalenc de Formentera

Obert el termini per sol·licitar l'adjudicació d'alguna de les deu casetes del Mercat Nadalenc de Formentera

El Consell Insular de Formentera ha obert avui el termini per sol·licitar l'adjudicació de les deu casetes que hi haurà enguany en el Mercat Nadalenc 2023-2024. Els interessats, segons han explicat des de la Conselleria de Promoció Econòmica, hauran de presentar la sol·licitud en el Registre General del Consell Insular de Formentera o bé de manera presencial en l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) o de manera telemàtica en l'Oficina Virtual d'Atenció Ciutadana (OVAC).

El termini per a la presentació de sol·licituds serà de set dies naturals a comptar des d'avui. Els interessats en una caseta per a comerç i artesania hauran de presentar al costat de la sol·licitud una memòria descriptiva i fotografiada del producte que es pretén vendre en el mercat.

En el cas dels interessats en casetes de restauració, hauran d'aportar una memòria descriptiva del producte que pretenen vendre, que podran ser tapes, productes envasats o productes gurmet i marisc sempre que compleixi amb les mesures sanitàries reglamentàries.

Si es desitja cuinar en les casetes, aquestes podran comptar amb una planxa elèctrica, una fregidora, un microones i un robot de cuina. A més, tots els membres de la caseta hauran de comptar amb carnet de manipulador d'aliments i hauran de justificar una experiència mínima de sis mesos, entre altres requisits.

Com a novetat, enguany es prevaldrà mitjançant un sistema de punts als sol·licitants que venguin una part de productes Km. 0 de Formentera, a sol·licitants que ja tenguin un negoci físic de restauració, i tenir una caseta pròpia de les mateixes dimensions de les quals disposa el Consell es puntuarà amb 1 punt, però no s'adjudicarà de manera directa com fins ara. Les bases s'han consensuat amb el sector de Restauració de PIMEF.

Les casetes, que muntarà i desmuntarà el Consell, es distribuiran entre la plaça de la Constitució i el carrer dels Llaüts dels Damians a Sant Francesc i obriran les portes el divendres 1 de desembre i tancaran el diumenge, 7 de gener, tots dos inclosos.

Tres de les casetes estaran destinades a comerços i artesans, una per a centres educatius i sis per a la restauració.

Presidency

Press Office

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

twitter

 

facebook

horaris_eng_baix_1

boto YOUTUBE