• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Hemeroteca Presidència El Consell de Formentera demana a Autoritat Portuària de Balears el restabliment del servei de cafeteria del Port de la Savina

El Consell de Formentera demana a Autoritat Portuària de Balears el restabliment del servei de cafeteria del Port de la Savina

estaciomatinimaDavant del tancament de la cafeteria de l’estació marítima del Port de la Savina, des del Consell Insular de Formentera volem fer arribar la preocupació de la màxima institució de l’illa per les molèsties ocasionades a la població per la no prestació del servei de cafeteria de l’Estació Marítima de Formentera, en un lloc tan important com és la porta d’entrada i carta de presentació de l’illa de Formentera.

Per aquest motiu, des del consistori insular s’ha remès una carta a l’Autoritat Portuària  de Balears demanant restablir la prestació d’aquest servei de cafeteria, que va tancar les seues portes el 6 de juny sense tenir una data prevista per a efectuar el concurs d’adjudicació del servei.

Com a màxima institució de l’illa, som conscients de la complexitat administrativa inherent al procés, però exigim que, de manera provisional, es prenguin les mesures necessàries per al restabliment d’aquest servei tan important.

L’equip de govern del Consell Insular de Formentera vol manifestar la ferma predisposició a ajudar en tot el què calgui per aconseguir prestar uns serveis de qualitat per a tots els usuaris i usuàries del Port de La Savina.

Recordem que la nova Estació Marítima va ser inaugurada el mes de juliol de 2006, després de 12 anys de prestació de servei de l’anterior estació marítima. Aquest equipament, en una superfície de 600 metres quadrats, rep 1 milió d’habitants a l’any, pel que és molt important garantir totes les facilitats dels turistes i residents de Formentera.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat