• Català
  • Castellano
  • English
Media Newspaper library Presidency Formentera acorda la reubicació de l’estació marítima as moll des Martell

Formentera acorda la reubicació de l’estació marítima as moll des Martell

reunioporteivissa_webEl president del Consell de Formentera, Jaume Ferrer, el vicepresident primer, Santi Juan i la consellera de Turisme, Comerç i Mobilitat, Alejandra Ferrer, s’han reunit avui amb representants de l’Associació Hotelera de Formentera, la Cambra de Comerç, la Petita i Mitjana Empresa, així com representant de les associacions de veïns de Formentera i un representant de cada partit polític amb representació al plenari per a decidir la millor opció per Formentera referent al  projecte de remodelació del port d’Eivissa.

La reunió, en la què s’han posat sobre la taula totes les propostes de reforma de l’interior del port d’Eivissa, ha estat molt positiva i s’ha cregut convenient proposar es moll des Martell com la millor opció per Formentera. Aquesta elecció manté l’embarcament i el desembarcament al centre de la ciutat i propicia l’activitat comercial a la zona de la Marina.

La decisió ha comptat amb el suport unànime de tots els assistents a la reunió, tot i que hi ha hagut alguns aspectes tècnics que no quedaven clars, fet pel qual el Consell de Formentera sol·licitarà una reunió amb l’equip tècnic d’Autoritat Portuària, que ha mostrat la seua predisposició en tot moment, per esclarir qualsevol qüestió.

El consell de Formentera ha estat en tot moment informat del borrador del projecte de remodelació del port d’Eivissa, tant per part del Consell d’Eivissa com l’Ajuntament d’Eivissa i Autoritat Portuària.

Media

Gabinet de Premsa


971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat