• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Hemeroteca Presidència La nova antena de telefonia de la Mola ja està completament operativa

La nova antena de telefonia de la Mola ja està completament operativa

D’aquesta manera s’ha complit una demanda històrica per part dels pares i mares i el professorat del col·legi públic El Pilar

El Consell Insular de Formentera, a través de la conselleria de Noves Tecnologies i Innovació, ha informat avui que la nova antena de telefonia ubicada al nucli urbà del Pilar de la Mola ja està completament operativa des d’avui mateix.

Aquesta infrastructura és completament nova, fet que garanteix el flux comunicatiu i la renovació del sistema de comunicacions. Val a dir que la esperada instal·lació, que comparteix equipament amb l’operador de telefonia Orange per tal d’optimitzar les infrastructures, dóna cobertura a la xarxa de telefonia mòbil a tot el nucli del Pilar i a la seua àrea d’influència.

Recordem que aquesta és una demanda històrica per part de l’APA i el professorat del centre, que ja fa quasi bé deu anys que venen reclamant el trasllat de l’antena de telefonia, motivats per les possibles afeccions que aquesta antena pogués tenir sobre la salut de l'alumnat i docents.

A partir d’ara, l’empresa s’ha compromès a iniciar les tasques per a la retirada de l’antiga infrastructura, ubicada al solar annexa al col·legi públic el Pilar de la Mola, de manera imminent. El desmantellament es durà a terme en dos fases, procedint a desmuntar l’antena en primer lloc, i la torre que li serveix de base, en segon lloc.

S’ha de destacar l’esforç que s’ha dut a terme des de la conselleria de Noves Tecnologies i Innovació del Consell de Formentera, amb la col·laboració de la companyia, per tal d’acomplir aquesta demanda històrica per part del veïnat de la Mola.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat