• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Esports Cursos de busseig subvencionats

Cursos de busseig subvencionats

Foto ajudes cursos busseigEl conseller d’Esports, Jordi Vidal, ha presentat avui l’acord de col·laboració amb el centre de busseig Vellmarí per subvencionar els cursos de busseig entre els residents de l’illa. Així ho ha explicat en una roda de premsa que ha comptat amb la presència del responsable del centre de busseig, Manu Sán Felix, i la consellera de Medi Ambient, Daisee Aguilera.

Jordi Vidal ha explicat que el Consell subvencionarà el 50 per cent del preu dels cursos als residents de l’illa, fins a un màxim de 7.000 euros. En el cas dels menors de 17 anys el Consell també subvencionarà el 50 per cent del curs, i a més Vellmarí farà un descompte del 25 per cent. Així els residents majors de 17 anys pagaran 100 euros per curs, i els menors 75 euros. L’objectiu és fomentar la pràctica d’aquest esport recreatiu entre els formenterers, segons el conseller.

Aquest acord s’ha signat des de fa més d’una dècada amb el centre de busseig, el que ha permès que devers 650 residents s’hagin especialitzat en la pràctica del busseig, segons ha explicat Sán Felix, que ha afegit que enguany podran formar-se “entre 50 i 80 residents més”. La consellera de Medi Ambient ha recordat la importància “d’educar i instruir a tots els residents de la riquesa del nostra món submarí i la praderia de posidònia”.

posam-horizontal-color

escoles esportives municipals

caib esports

valors esport logo