• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques Formentera promociona la protecció del territori a l’espai Pow-Wow de la fira ITB de Berlín

Formentera promociona la protecció del territori a l’espai Pow-Wow de la fira ITB de Berlín

Foto presentacio itb berlin 2018El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Turisme, informa que Formentera serà present a la pròxima fira de Turisme ITB de Berlín que tindrà lloc entre demà dimecres i el proper diumenge 11. La promoció de l’illa es realitzarà en un estand conjunt sota el paraigües de l’Agència Balear de Turisme.

Un any més, Formentera aprofitarà aquesta important fira del sector per a donar-hi a conèixer el seu patrimoni cultural així com els seus espais naturals. Els visitants podran conèixer alguns dels espais i paisatges més destacats de l’illa, com els fars o les torres de vigilància, mitjançant ulleres especials i gràcies a diversos vídeos de realitat virtual en 360 graus.

Els esdeveniments esportius i culturals, que any rere any s’han anat consolidant, seran també objecte d’especial promoció cara a atraure visitants abans i després de temporada alta.

Així mateix, enguany i coincidint amb la declaració del 2018 com a l’any del Patrimoni Cultural per part de les Nacions Unides, es presentarà el nou fulletó de Patrimoni Cultural.

Aquest any a més de la presentació conjunta amb l’Atb a celebrar a l’estand de les Illes Balears, Formentera ha aconseguit ser escollida per la direcció de la Fira ITB per a realitzar una presentació a l’espai Pow-Wow, espai per a professionals del turisme responsable. En aquesta presentació, que es farà demà dimecres dia 7 a les 15h al pavelló 4.1.b, es donaran a conèixer les diferents accions que es realitzen a l’illa en favor de la sostenibilitat i la protecció del territori.

balearsculturaltour

autoavaluacio_establiments_turistics_esp

Ens trobareu a:
c. de Mallorca, 15
07871 Sant Ferran
tel. 971 32 12 10 · fax 971 32 10 73
turisme@formentera.es

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)