• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura i Patrimoni "Algodón", teatre per a nadons a Formentera

"Algodón", teatre per a nadons a Formentera

Obra teatre algodonEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Cultura, informa que l'obra de teatre Domenica, prevista per al dissabte 17 de març a les 20.30 h se suspèn per raons alienes al Consell.

En el seu lloc es farà l’obra de teatre per a nadons d'1 a 3 anys Algodón, a càrrec de la companyia Escena Miriñaque. Aquesta és una obra de petit format que permet que hi hagi a l’escenari un màxim de 30 nadons amb un adult cada nadó. Així, un total 60 persones podran pujar dalt de l'escenari, mentre que la resta d'adults podran seure al pati de butaques per a seguir l’escenificació.

Sinopsis d’'Algodón'
Perquè sortim de casa mirant a terra, no veiem que tenim cels sempre nous. Paisatges de cotó canviants, únics, eteris.

Si ens detenim i aixequem la mirada, veurem na Violeta, un núvol alt, prim i presumit, o en Gastón, gran, gris i panxut. Núvols com a emocions engabiades com el nostre cor. Núvols alegres, grocs de sol, d’altres espantats amb la por de la llum apagada. Cadascun amb el seu nom, la seva olor, la seva emoció. Allà dalt, viuen els habitants d’Algodón.

L'obra es podrà veure el dissabte 17 de març a partir de les 17.30 h a la Sala de Cultura (Cinema) i les entrades tindran un preu de 3 euros per persona, tant adults com nadons.

Important: caldrà inscriure’s prèviament a l'àrea de Cultura cridant al telèfon 971 32 12 75 o enviant un correu electrònic a la conselleria de Cultura: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Ràdio Illa

Teatre de les Illes Balears

Música de les Illes Balears

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera