• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques 6a edició de Formentera 2.0

6a edició de Formentera 2.0

Portada formentera20El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, informa que del 3 al 6 del proper mes de maig, Formentera acollirà la VI edició de Formentera 2.0, jornades de cultura digital, noves tecnologies i comunicació.

Formentera 2.0 s'ha consolidat ja com un esdeveniment de prestigi i de referència en el món digital, no sols per l'equip de ponents sinó també pels professionals que hi assisteixen. Una fórmula que proposa l'illa com a referent en el món digital a més de destí turístic.

Les jornades es desenvolupen en diferents espais de l'illa que faciliten la interrelació entre tots els assistents fomentant el networking i les relacions professionals. Una ocasió per compartir talent, coneixement i veure les darreres tendències en el món digital de la mà de professionals de referència.

Ponents de la VI Formentera 2.0
L’edició d’enguany comptarà amb les i els següents ponents: Sarah Harmon, responsable Linkedin Iberia, Lluís Alsina, responsable d'innovació i digital de Gest Music, Toni Sellés, fundador de Vasava, Glòria Molins, responsable global experiències d'Airbnb, Covadonga Noguerol, directora de mitjans d'Estrella Galícia, i Álvaro Morales, responsable d'innovació i mitjans de Carat.

Amb ells es parlarà de màrqueting digital, continguts, social mèdia, estratègia, digital, transmèdia, creativitat, televisió, disseny i comunicació digital entre d’altres continguts.

Formentera, destí cultural i esportiu de primavera
La Formentera 2.0 s’emmarca dins la celebració de diverses activitats com ara la VI Formentera Fotogràfica, la X Mitja Marató Illa de Formentera o la XV regata Ophiusa de vela, que donen a conèixer Formentera com a destí esportiu i cultural i conviden a descobrir l’illa com a destí turístic fora de temporada alta.

balearsculturaltour

autoavaluacio_establiments_turistics_esp

Ens trobareu a:
c. de Mallorca, 15
07871 Sant Ferran
tel. 971 32 12 10 · fax 971 32 10 73
turisme@formentera.es

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)