• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura i Patrimoni Collective Signatures desembarca a Formentera

Collective Signatures desembarca a Formentera

Exposicio collective signatureEl Consell Insular de Formentera, a través de l’àrea de Cultura, Educació i Patrimoni dóna suport a la primera edició del projecte cultural Collective Signatures que duu el nom de Letters from Formentera.

Collective Signatures es un programa de residència itinerant per a artistes i curadors que es duu a terme enguany a l’illa de Formentera de l'11 al 25 d'abril. El seu objectiu és cercar la reflexió així com la resposta crítica davant qüestions culturals contemporànies, al mateix temps que es promou la producció textual i artística dels seus participants, concentrant-se en el valor de l'escriptura individual i col·lectiva, creativa i experimental.

Aquest itinerari geogràfic i conceptual portarà els participants de la residència a imaginar i dibuixar un mapa nou, únic i creatiu de Formentera, i a produir un cos de text multi gènere relacionat amb l’illa.

Posada en comú
L’acte de final de la residència es celebrarà aquest proper divendres, 20 d'abril, a partir de les 22.30 h, al Restaurant Sa Panxa, on es farà una lectura/ performance amb els fruits i reflexions d’aquesta residència.

Al final del projecte es realitzarà una divulgació del material textual i audiovisual produït, material que serà destinat a publicacions impreses i on-line, així com a exposicions i futurs projectes de recerca acadèmica.

Ràdio Illa

Teatre de les Illes Balears

Música de les Illes Balears

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera