• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Medi Ambient Jornada 'Accions de prevenció d’incendis forestals' a Formentera

Jornada 'Accions de prevenció d’incendis forestals' a Formentera

jornades incendisEl Consell de Formentera, a través de la conselleria de Medi Ambient, organitza el proper dijous, 26 d’abril, a la Sala d’Actes del Consell de 17h a 20h, una jornada d’Accions de prevenció d’incendis forestals.

Formentera és una illa amb una elevada proporció de superfície forestal, en la que hi trobem al voltant de 800 edificacions sense faixa d’autoprotecció enfront de possibles incendis forestals. Aquestes infraestructures són necessàries i obligatòries per llei per protegir-nos d’un incendi i facilitar les tasques d’extinció.

En la jornada de dijous, adreçada tant a propietaris particulars com a professionals del sector forestal, s’explicarà quines mesures s’han de prendre per tal de reduir el risc d’afectació per incendis així com quins són els procediments que s’han de seguir.

Cal recordar que aquest ha estat un hivern molt pluviós, i que, per tant, aquesta primavera es registra un major creixement de la massa forestal a l’illa. Per això és important saber gestionar els terrenys rústics i boscosos a fi d’evitar en la mesura del possible el risc d’incendis”, ha destacat el conseller de Medi Rural Bartomeu Escandell, que ha fet una crida a la participació en aquesta jornada.

conselleria_mediambient_1

Formentera neta, naturalmet gràcies a valtros

Xarxa Natura de les Illes Balears

Punt d'Informació Ambiental

Balears Life Posidonia

platges cat baix