• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura i Patrimoni Curs de Metodologia arqueològica en l’estudi dels edificis

Curs de Metodologia arqueològica en l’estudi dels edificis

Foto curs arqueologicFormentera acollirà aquests propers divendres i dissabte 18 i 19 un curs de metodologia arqueològica en l'estudi de les edificacions adreçat principalment a arqueòlegs, historiadors, arquitectes i arquitectes tècnics que intervenen en immobles amb valor cultural i històric.

El curs, que és organitzat per l’àrea de Patrimoni del Consell de Formentera conjuntament amb la Secció d'Arqueologia del Col·legi de Doctors i Llicenciats en Filosofia i en Ciències de les Illes Balears, ofereix formació sobre metodologia arqueològica aplicada a l'estudi dels edificis (el que molt sovint es denomina arqueologia vertical). La seva durada serà de 10 hores en classes tant teòriques com pràctiques que versaran sobre l’aplicació de la metodologia arqueològica a l’hora d’estudiar la seqüència constructiva de les edificacions.

Les classes seran impartides a la Sala d’Actes de l’àrea de Cultura i Patrimoni per na Camilla Mileto, de la Universitat Politècnica de València i en Josep M Vila, de la Universitat Autònoma de Barcelona. L’objectiu perseguit és el de contribuir a clarificar criteris i pautes de feina que a la llarga reverteixin en un augment de la qualitat dels estudis històrics i arqueològics que prescriu el Consell Insular, d'acord amb el que estableixen el Pla Territorial Insular i les Normes subsidiàries de Formentera, en els immobles del Catàleg i de l'Inventari del patrimoni cultural de l’illa.

Ràdio Illa

Teatre de les Illes Balears

Música de les Illes Balears

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera