• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura i Patrimoni Les Festes de Sant Ferran incorporen enguany una degustació de marisc

Les Festes de Sant Ferran incorporen enguany una degustació de marisc

Festes sant ferran ball pages davidvergaraEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Cultura i en col·laboració amb l’Associació d’Artesans de Sant Ferran, i la parròquia del poble Sant Ferran, ha organitzat les Festes d’enguany Sant Ferran que s’inicien el pròxim cap de setmana, i que tindran lloc els dies 25, 26 i 27 de maig i la diada de Sant Ferran el dia 30.

Degustació de marisc
Com a novetat important, cal destacar que durant el cap de setmana, residents i turistes podran gaudir d’una degustació de marisc gallec a preus populars. Aquesta degustació de marisc comptarà amb l’animació musical del grup de folk gallec Encrucillada i es farà el divendres a partir de les 20.00 h i dissabte i diumenge a partir de les 13.00 h.

Activitats
El dissabte arriba el plat fort de les festes amb la tarda de circ per a infants i adults a partir de les 18.00 h, seguida del monòleg teatral interpretat per Marc Ribera i de la nit de concerts amb els grups Dj Lluís, Luna Martínez i Maruja Limón que presentaran una varietat d’influències musicals entre els ritmes llatins, la música mediterrània i el pop, totes elles articulades entorn del flamenc contemporani.

Diumenge, a partir de les 15.00 h es celebrarà una tarda recreativa per a joves i infants amb una tota sèrie de jocs, música i concursos tradicionals. El punt final i més tradicional de les festes serà dimecres, amb la celebració de la Diada del Sant patró a la plaça de l’Església a partir de les 19.00 h, amb la missa i posterior processó seguida del ball pagès i el convit d’orelletes, que a les 21.00 h deixarà pas a la revetlla popular que clourà les festes d’enguany.

Aprofitant la remodelació dels carrers duta a terme enguany, les celebracions del cap de setmana es faran al carrer València i al carrer Guillem de Montgrí, mentre que la celebració de la Diada de Sant Ferran serà a la plaça de l’Església.

Ràdio Illa

Teatre de les Illes Balears

Música de les Illes Balears

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera