• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Serveis Generals Presidència Formentera completa tots els tràmits per iniciar la regulació de vehicles a Sant Francesc, Sant Ferran i es Pujols

Formentera completa tots els tràmits per iniciar la regulació de vehicles a Sant Francesc, Sant Ferran i es Pujols

foto-ple-juny-2018--2-1El Ple del Consell Insular de Formentera ha aprovat definitivament avui amb els vots a favor de l'equip de govern de Gent x Formentera, el PSOE de Formentera i Compromís, i l'abstenció del Partit Popular l'ordenança fiscal de la taxa per estacionament regulat de vehicles als nuclis de Sant Francesc, Sant Ferran, es Pujols i la Savina.

Amb aquesta regulació es donen totes les circumstàncies per començar el servei, donat que la setmana passada es va finalitzar el procés selectiu per incorporar 14 nous controladors i controladores d'aparcament regulat, que se sumen als 3 ja existents, i que els parquímetres ja estan a l'illa i en els propers dies, l'empresa proveïdora els instal·larà.

Aquesta és la principal mesura que s'ha aprovat al Ple ordinari de juny, celebrat a la sala de Plens del Centre de Dia. A més d'aquesta iniciativa, se n'han aprovat d'altres. A proposta de l'equip de govern, ha aconseguit la unanimitat els dies festius locals per a l'any 2019, que seran Sant Jaume (25 de juliol ) i Santa Maria (5 d'agost); la declaració d'interès general de la línia elèctrica de Can Joan Simon; la proposta inicial de dissolució i extinció del Patronat municipal de Turisme de Formentera i la proposta del III Pla insular sobre drogues i altres addiccions. L'equip de govern de GxF ha aprovat amb els seus vots la proposta d'aprovació inicial del Reglament de la Comissió d'Ordenació i Promoció Turística de Formentera.

El Partit Popular ha aprovat per unanimitat la recuperació del circuit hídric de Can Marroig i a instal·lar un bany i un aparell d'aire condicionat a l'Escola d'Adults.

El Partit Socialista i Compromís no han aconseguit aprovar cap de les proposicions que han portat al plenari.

En el Ple d'avui també s'ha produït la compareixença de la consellera de Medi Ambient, Daisee Aguilera, i s'han votat dos mocions d'urgència, les dos aprovades per unanimitat i a instàncies de l'equip de govern. La primera està relacionada amb l'abocador de Ca na Putxa, d'Eivissa, i en concret instar l'empresa concessionària a iniciar en menys d’un mes les obres d'una planta de triatge i biometanització. La segona és una sol·licitud per demanar al govern de l'Estat que agilitzi l'entrada en vigor del descompte aeri i marítim el 75% perquè sigui una realitat dins el 2018 i que no es retardi fins al 2019.

webturisme baix1

Ràdio Illa

Esport és més

rss_formentera_1