• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura i Patrimoni Les escultures de na Laura Maresc al Centre Antoni Tur 'Gabrielet' del 7 a 17 d’agost

Les escultures de na Laura Maresc al Centre Antoni Tur 'Gabrielet' del 7 a 17 d’agost

laura maresc 2El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Cultura, informa que des d’avui dimarts i fins el proper divendres 17 d’agost, la sala del Centre Gabrielet acollirà una exposició escultòrica de na Laura Maresc.

'I Sea'
Sota el títol "I Sea" i amb clares influències de l'art povera i el Land Art, la mostra de na Laura Maresc ens proposa una mirada entre el llenguatge abstracte i el figuratiu inspirada en la natura de l'illa, jugant amb la seva gamma cromàtica, i el seu paisatge en moviment.

En paraules de l’autora, “la natura és un mirall que revela el més profund en cada ser, la pell es torna permeable, i comprenem què ens passa en les metàfores que s’esdevenen a l'altra banda dels ulls”. Maresc defineix així Formentera com “horitzó constant, és apertura. 360 graus per percebre amb tots els sentits, i inspirar la més bella alquímia entre sentir i plasmar”.

L’autora, nascuda al Pirineu andorrà, reconeix la seva connexió amb l’essència de l’entorn, “sempre he sentit una forta connexió́ amb el paisatge natural que m'envolta, i tant des del punt de vista escultòric, com des de la meva vessant més performàtica o de ballarina, sempre m'ha fascinat investigar les fronteres entre cos i entorn”.

“I Sea” s’inaugura aquest vespre a les 19 hores i es podrà visitar tots els dies de 10h a 14h i de 17h a 21h a la sala del Centre Antoni Tur “Gabrielet”.

Ràdio Illa

Teatre de les Illes Balears

Música de les Illes Balears

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera