• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Serveis Generals Presidència Formentera estrenarà nous agents de policia aquesta tardor

Formentera estrenarà nous agents de policia aquesta tardor

foto policia localEl Consell de Formentera informa que 4 aspirants han superat totes les proves del procés d'oposició i que per tant obtindran plaça de funcionari de carrera, en la categoria d'agent de policia local, a la institució. Els aspirants s'incorporaran en les properes setmanes al servei com a funcionaris en pràctiques. Les proves de selecció s'han desenvolupat durant aquest agost a Formentera.

El procés de selecció del Consell de Formentera és el primer que es realitza a les Illes Balears des de la modificació el passat mes de desembre de la Llei de Coordinació de Policies Locals, una reforma molt reivindicada per Formentera, i que ha permès desenvolupar les proves d'una manera molt més àgil i ràpida del que es venia fent amb la normativa anterior.

El conseller de Seguretat ciutadana, Bartomeu Escandell, ha manifestat que "es tracta d’una bona notícia perquè aquestes noves incorporacions són molt esperades a Formentera". Escandell ha informat que "l’oferta pública que es va tramitar era de fins a sis places, per la qual cosa, encara queda marge per convocar una nova oposició per incorporar almenys a dos agents de policia més abans de l'inici de la temporada d'estiu de l'any que ve".

webturisme baix1

Ràdio Illa

Esport és més

rss_formentera_1