• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Esports Es Pujols acull aquest dissabte la VI Triatló Illa de Formentera

Es Pujols acull aquest dissabte la VI Triatló Illa de Formentera

foto-triatlo-1El conseller d'Esports, Jordi Vidal, ha presentat avui la VI edició del Triatló Illa de Formentera que tindrà lloc demà dissabte 6 d'octubre a es Pujols. Ho ha fet acompanyat de Manuel Hernández director d’Unisport Consulting, empresa organitzadora de la prova, i del delegat de Trasmapi, Rafael Cardona, empresa patrocinadora de l'esdeveniment esportiu.

Segons han detallat des de l’organització, seran uns 250 els triatletes els que participin en aquesta Triatló, la meitat en la categoria Sprint i l'altra meitat en la categoria Olímpica. La modalitat Sprint i d'equips sortirà a les 14.15 hores per fer 750 metres a la badia des Pujols, després recorreran 20 km en bicicleta, i per últim 5 km corrent. L'Olímpica sortirà a les 16.00 hores i faran 1.500 metres nedant, 40 km en bicicleta, i 10 km corrent.

Els interessats que encara no s’han inscrit, ho poden fer demà al matí entre les 9.30 i les 12.00 hores a la mateixa plaça d'Europa des Pujols, lloc on també es podran retirar els dorsals de 09.30 a 13.30 hores.

Talls de carretera

Cal destacar que entre les 14.00 i les 18.45 hores la carretera que connecta es Pujols amb la Savina, fins a l'alçada d’Illetes estarà tallada al transit. Així mateix, el nucli urbà des Pujols, exceptuant la circumval·lació, restarà tancat a la circulació entre les 14 i les 19.20 hores. El conseller ha demanat disculpes a la ciutadania, que haurà d'agafar vies alternatives, per les molèsties que això pugui ocasionar.

Jordi Vidal ha agraït a Trasmapi la seva col·laboració per sisè any consecutiu com a patrocinador d’aquesta prova esportiva que s’inclou dins de la campanya Descobreix Formentera a l’octubre, per atreure turisme fora de la temporada alta. També s’ha destacat la participació i col·laboració de Viatges Es Freus, Carbónicas Tur, Frufor, Pro-Auto, Actuacions La Mola, Formotor, Motor Pujols, S'Avaradero, Trasmediterranea i Blue Bar.

El conseller ha volgut agrair també a Policia Local, Guàrdia Civil, Protecció Civil, i altres voluntariats la feina que desenvolupen per fer possible edició rere edició aquesta competició.

posam-horizontal-color

escoles esportives municipals

caib esports

valors esport logo