• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura i Patrimoni Formentera acollirà les III Jornades de Cultura Popular i Tradicional de les Illes Balears

Formentera acollirà les III Jornades de Cultura Popular i Tradicional de les Illes Balears


ball-pag--s1El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Patrimoni, informa que fins el proper dilluns dia 29 d’octubre, encara és obert el període per a inscriure’s a les III Jornades de Cultura Popular i Tradicional de les Illes Balears que es faran a Formentera divendres 2 i dissabte 3 de novembre.

III Jornades de Cultura Popular i Tradicional

El Consell Assessor de Cultura Popular i Tradicional de les Illes Balears, en les seves funcions de salvaguardar i difondre el patrimoni cultural immaterial, ha tingut la iniciativa de fer aquestes Jornades d’estudi i de reflexió que es duran a terme amb la col·laboració de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears i del Consell Insular de Formentera.

Les Jornades, que tindran lloc al Centre de Dia, formen part d’un cicle de quatre jornades que està previst que siguin de periodicitat anual i de rotació entre les illes de Formentera, Eivissa, Menorca i Mallorca.

Enguany, les Jornades tindran com a tema general els equipaments culturals: museus i patrimoni immaterial, patrimoni immaterial i territori, i arxius de memòria: objectes, imatges i sons.

Com en anys anteriors, hi participaran com a ponents especialistes illencs i de fora de les Illes, que són bons coneixedors dels diferents vessants del tema que tracten. Entre ells, Josep Fornés Garcia, director del Museu Etnològic de Barcelona, Lina Sansano Costa, directora del Museu Etnològic i Arxiu del So i la Imatge d'Eivissa, Francesc Cabañés Martínez, cap de Difusió Cultural Didàctica i Comunicació, Carme Castells Valdivielso, directora de la Fundació Mallorca Literària, i Albert Costa Ramon, membre de la Unitat de Fons, Col·leccions i Restauració del Museu Valencià d’Etnologia. Les Jornades es clouran amb un debat final al qual assistiran tots els ponents i els assistents

Per consultar més informació i omplir la inscripció, fins al 29 d'octubre, podeu accedir als següents enllaços:

Programa - http://bit.ly/2yRmECc / Inscripcions - http://bit.ly/2J8OHBI

Ràdio Illa

Teatre de les Illes Balears

Música de les Illes Balears

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera