• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura i Patrimoni CROTCH, la desaparició experimental del gènere

CROTCH, la desaparició experimental del gènere

foto crotch 1Aquest dissabte, 10 de novembre, dins de la programació de la setmana del Dia Internacional d’Acció per la Despatologització de les Identitats Trans*, es presenta a Formentera CROTCH, un espectacle de llenguatges escènics com la dansa, i la performance de la companyia mallorquina Baal que reflexiona sobre la identitat de gènere.

L’objectiu d’aquesta peça és aportar llum i donar visibilitat als cossos i als pensaments desobedients i dissidents, a l’acceptació de la sexualitat, a la desaparició del gènere com a solució a la desigualtat entre gèneres i presentar l’experiment que tots podem ser dones, homes i tot el que es troba en el contínuum que va de l’un a l’altre, en un mateix cos.

Una fresca i peculiar mirada cap a la dansa. Es deslliga dels convencionalismes per a articular el seu propi llenguatge i investigar com establir nous diàlegs amb el públic i la tecnologia.

L’espectacle, inclòs dins del circuit TalentIB impulsat per l'Institut d'Estudis Baleàrics, es podrà veure a la Sala de Cultura Cinema aquest dissabte a les 20.30 h i està recomanat per a majors de 18 anys.

Prèviament a l’escenificació de CROTCH, aquest divendres s’ha organitzat una classe magistral amb els alumnes de l’Escola de Dansa i professionals de les arts escèniques.

Ràdio Illa

Teatre de les Illes Balears

Música de les Illes Balears

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera