• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Serveis Generals Presidència La ITV de Formentera tanca per vacances i manteniment

La ITV de Formentera tanca per vacances i manteniment

foto itv 2018El Consell de Formentera, a través de l'àrea d’Infraestructures, informa que el servei d'Inspecció Tècnica de Vehicles, ITV, s'interromprà a partir d’aquest proper divendres 21 de desembre, i fins el divendres 25 de gener.

El motiu de la interrupció és facilitar les vacances del personal i realitzar tasques de manteniment a la instal·lació. El servei ha intensificat horaris les darreres setmanes, incloent algunes tardes, per a donar resposta a tota la demanda existent i deixar la llista d'espera a zero. Això ha suposat un increment de producció de 25%.

El servei d’inspecció de vehicles tornarà a obrir el dilluns 28 de gener, tant la part administrativa i de cites com l’àrea de taller. Recordem que l’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 08.30 a 14.00 hores i que també s’hi pot contactar cridant al 971 32 31 30 o al correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

webturisme baix1

Ràdio Illa

Esport és més

rss_formentera_1