• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Serveis Generals Presidència Formentera considera imprescindible que el Decret de Transport Marítim prohibeixi les excursions

Formentera considera imprescindible que el Decret de Transport Marítim prohibeixi les excursions

foto consell 2018El Consell de Formentera, a través del seu president, Jaume Ferrer, informa que durant la fase d’audiència pública per a administracions, la institució formenterera ha presentat al·legacions al Decret de Transport Marítim que impulsa el Govern de les Illes Balears. Segons ha detallat el president, aquestes al·legacions "fan referència al transport regular, però en cap cas a la prohibició de les excursions d’un sol dia, mesura que aplaudim".

En les al·legacions presentades, es demana que en el decret s’asseguri que "sempre hi haurà una barca que connectarà l’illa de Formentera amb Eivissa a primera hora del matí, i una altra a última hora de la nit, així com que es prohibeixi que hi hagi sortides de més d’una barca a la mateixa hora i es demana que tots els viatges estiguin adaptats per persones amb mobilitat reduïda", ha afegit Jaume Ferrer.

Pel que fa a la prohibició de l’arribada d’excursions turístiques, el Consell de Formentera es mostra totalment d’acord amb aquesta mesura i en cap cas es planteja demanar una rectificació de la seva petició perquè es prohibeixin. De fet, el president ha destacat que "és imprescindible que el Decret de Transport Marítim posi fi a aquesta situació i solucioni bona part del problema de massificació que hi ha a l’estiu a l’illa, i és coherent dur-la endavant perquè persegueix el mateix objectiu que la Llei per la Sostenibilitat Mediambiental i Econòmica de l’Illa de Formentera, que ja ha set aprovada pel Consell de Govern".

El president espera que el decret estigui enllestit abans de final de legislatura i ha aprofitat per felicitar al Govern de Francina Armengol per haver complert amb un compromís pendent des de fa 3 legislatures i que es bàsic per Formentera, ja que regula l’única via d’entrada i sortida de l’illa.

webturisme baix1

Ràdio Illa

Esport és més

rss_formentera_1