• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Serveis Generals Presidència Localitzen sa i estalvi un major perdut a la zona des Ram

Localitzen sa i estalvi un major perdut a la zona des Ram

foto dispositiu es ram 2El Consell de Formentera, a través de la conselleria de Presidència, informa que ahir diumenge pels volts de les 19.00 hores es van activar els serveis d’emergència de l’illa per una cridada al 112 on un familiar alertava de la desaparició d’un major d’uns 90 anys a la zona de sa Talaiassa. L’home va sortir a passejar a les 17.00 hores i no havia tornat a casa, cosa que va amoïnar a la família.

De seguida es va posar en marxa un dispositiu de localització en el que van participar una dotzena de voluntaris de Protecció Civil, 2 parelles de la Guàrdia Civil, 2 bombers del Consell de Formentera, així como una dotzena de persones entre familiars, amics i coneguts, que varen fer la recerca pels camins habituals de passeig del senyor.

Cap a les 20.00 hores, un grup de Protecció Civil amb l'ajuda d'un ca va trobar el rastre i localitzar al senyor major a un zona propera del camí des Ram, els bombers de Formentera se n’encarregaren de transportar l’home a l'hospital, conscient i en bon estat, per bé que amb certa afectació a causa del fred.

Aquesta és la segona recerca en una setmana a l'illa de Formentera, ja que la setmana anterior es va fer una recerca d’una altra persona extraviada a la zona des Cap. Amb aquestes dos recerques es demostra que l'agrupació de voluntaris de Protecció Civil de Formentera és un servei de desplegament ràpid amb un nombrós grup de voluntaris preparat per ajudar i col·laborar amb la resta de serveis d'emergència de l'illa a fi de donar un bon servei als residents i visitants de manera altruista i professional.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

webturisme baix1

Ràdio Illa

Esport és més

rss_formentera_1