• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Serveis Generals Presidència Els Plens del Consell de Formentera ja queden recollits en videoacta i són retransmesos en directe

Els Plens del Consell de Formentera ja queden recollits en videoacta i són retransmesos en directe

foto-presentacio---web premsa1El Consell de Formentera informa, a través de l’àrea de Noves Tecnologies, que ja ha començat a funcionar el web videoacta.consellinsulardeformentera.cat. En aquest web es penjaran les vídeoactes dels Plens del Consell de Formentera. La primera ja es pot consultar amb el minutatge de tots els punts de l’ordre del dia, també està indexada segons les intervencions dels diferents oradors i, finalment, està enllaçada amb l’acta en pdf de la sessió ordinària.

El president del Consell de Formentera ha fet avui la presentació de la nova web, juntament amb els vicepresidents, Bartomeu Escandell i Alejandra Ferrer, i el treballador de la casa, Xavi Oliver. Jaume Ferrer ha explicat que amb aquesta nova tecnologia qualsevol persona podrà conèixer “què ha succeït en els plenaris, un avanç molt important perquè els ciutadans estiguin informats del que passa al Consell de Formentera”.

El vídeo de la sessió del Ple de febrer està penjat íntegrament, amb només un clic es pot accedir a qualsevol punt de l’ordre del dia directament o a les intervencions concretes de cada conseller que també es troben dividides per oradors. A més, els Plens es retransmeten en directe a través del canal de YouTube del Consell de Formentera.

El Ple de febrer de 2019 del Consell de Formentera va ser el primer que ja es va retransmetre en directe, i ara ha quedat l’arxiu digital a la web de videoacta. L’empresa encarregada de dur endavant la instal·lació de les càmeres i el sistema operatiu ha estat Ambiser, una companyia especialitzada en creació de vídeoactes. El preu del sistema i la quota de servei d’aquest primer any ha estat de 13.081€+IVA. El cost anual del servei serà de 5.000€+IVA.


Consell de Formentera
Àrea de Comunicació
19 de març de 2019

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

webturisme baix1

Ràdio Illa

Esport és més

rss_formentera_1