• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura Formentera celebra el 25è aniversari del Jazz a la Plaça i el 10è aniversari de Música a les Places

Formentera celebra el 25è aniversari del Jazz a la Plaça i el 10è aniversari de Música a les Places

musica-a-les-places es-pujols1El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Cultura i Festes, ha presentat avui el programa de Música a les Places 2019. Aquesta és una activitat cultural que s’estén durant tot l’estiu i va dirigida tant a turistes com a residents. “El seu objectiu és promoure la cultura i gaudir dels espais públics com una forma de foment de la integració social”, segons ha explicat la consellera de Cultura en funcions, Susana Labrador. Els concerts es fan en espais públics situats a l’aire lliure a la Savina, as Pujols, a Sant Francesc i a Sant Ferran, de dilluns a dissabte.

La Savina
Així, aquest estiu, la música torna de nou a la Savina amb els Dilluns al Port, on cada dilluns entre els mesos de juny i setembre (inclosos) a partir de les 22h hi haurà una actuació musical en directe per animar l’ambient del passeig de la Marina.

Es Pujols
La plaça d’Europa des Pujols també acollirà la música en directe del programa World Music, i comptarà amb l’actuació d’un dels veterans d’aquest cartell, Antena Libre, que enguany compleix deu anys tocant dins el cicle Música a les Places. Les actuacions seran cada dijous a partir de les 20h, del 13 de juny al 17 d’octubre (exceptuant el mes d’agost on no hi haurà actuacions), el mes de juliol les actuacions canviaran d’horari i seran a les 23h.

Sant Ferran
D’altra banda, la plaça de Sant Ferran també acollirà Música en Viu, cada divendres a partir de les 22h del 14 de juny al 27 de setembre.

Sant Francesc
I a la plaça de Sant Francesc, un clàssic, cada dissabte també a partir de les 22h del 15 de juny al 14 de setembre hi haurà concert de jazz de la mà de la banda de jazz més entranyable de Formentera que enguany compleix vint-i-cinc anys tocant a la plaça.

Col·laboracions
Aquesta iniciativa musical compta des dels seus inicis amb la col·laboració de l’associació Jazz & Co i Antena Libre. “La finalitat és conservar i fomentar la música en tots els seus vessants, i donar cabuda a la creació musical a través d’actuacions en directe”, segons ha declarat la consellera.

També cal destacar la gran ajuda que suposa la continuïtat del conveni de col·laboració entre el Consell i Estrella Galicia. Cada any Estrella Galicia programa 150 concerts en sales de tot Espanya i dona suport a festivals, sempre amb caràcter independent i alternatiu, segons destaca la mateixa marca. I, en aquest sentit, el Consell de Formentera agraeix l'aposta d'aquesta marca amb una llarga trajectòria amb iniciatives musicals i culturals al nostre país.


29 de maig de 2019
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera