• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura Projeccions de pel·lícules, tallers creatius i sortides a cavall entre els plans que s’ofereixen pels joves de l’illa per aquest mes d’octubre

Projeccions de pel·lícules, tallers creatius i sortides a cavall entre els plans que s’ofereixen pels joves de l’illa per aquest mes d’octubre

foto progOCT019 casal de joves 2El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Joventut, informa de les activitats previstes al Casal de Joves per aquest mes d’octubre. La consellera de Joventut, Vanessa Parellada ha explicat que “amb aquestes activitats i tallers se segueix amb la línia de donar una opció d’oci als joves de l’illa, a la vegada que s’inculquen valors solidaris, hàbits de vida saludable i conscienciació mediambiental entre les noves generacions”.

Pel·lícules
Una vegada per setmana a les 18.30h es projecta al Casal una pel·lícula de temàtica juvenil de què els joves poden disfrutar seguts a un sofà i menjant crispetes. El dimecres 2 d’octubre es projectarà la pel·lícula Invictus, el dimecres 9 d’octubre Es por tu bien, el divendres 25 d’octubre Pay the Ghost i el dimecres 30 Cómo entrenar a tu dragón 2.

Tallers
El divendres 4 d’octubre coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la No Violència es farà el taller “De quin costat vols estar?” per informar als joves sobre els tipus de violència que hi ha i que es posin del costat de la no violència proactivament i actuïn i es conscienciïn contra tots els tipus de violència que existeixen.

El dissabte 5 d’octubre es farà un taller de pintura creativa i pintura centrífuga i el divendres 11 d’octubre es pintaran les columnes del Casal. El dimecres 16 s’oferirà un berenar saludable per fomentar els hàbits de menjar saludable i conscienciar sobre la seva importància.

A més, el divendres 18 d’octubre els joves tornaran a adherir-se a la reivindicació juvenil “Fridays for Future”. El dimecres 23 es farà un taller de relaxació, i el dissabte 26 d’octubre el taller “Just dance” per ballar.

Sortida a cavall
Entre les activitats del mes destaca la del dissabte 19 de “Sortida a cavall”. Per aquesta activitat dirigida als socis del Casal cal fer reserva prèvia. Les places són limitades.

A més es fan tallers de dansa durant els mesos d’hivern amb els monitors del Casal.


2 d’octubre de 2019
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera