• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura "Jon Braun", un western ple d'amor i aventures que desembarca a Formentera i Santa Eulària

"Jon Braun", un western ple d'amor i aventures que desembarca a Formentera i Santa Eulària

jon-braun-2La companyia Anita Maravillas, referent del teatre de titelles, arriba a les Pitïuses amb aquest western per a tots els públics inspirat en la popular cançó d’Imanol Urbieta: Jon Braun. L'espectacle, de cuidada estètica i ple d'humor, amor i aventures, parla sobre els vincles entre germans i sobre el poder de l'amor enfront de l'adversitat.

Jon Braun ha obtingut un enorme reconeixement per part del públic i la crítica, i ha estat guardonat amb el premi de Millor espectacle per a públic familiar Titeremurcia 2018. A Formentera, la funció es podrà veure dissabte 26 d’octubre a les 18.00 h a la Sala de Cultura (Cinema) i a Santa Eulària des Riu el diumenge 27 d’octubre, també a les 18.00 h, al Centre Cultural de Jesús.

El muntatge arriba a les Pitiüses dins del programa PLATEA, que va posar en marxa el 2014 l’INAEM (Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música) del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte que ha permès al públic insular gaudir d'espectacles nacionals de gran qualitat.

Jon Braun explica com dos germans indis són separats per l'home blanc, però la fortalesa del seu amor farà que mai desisteixin en el seu esforç per retrobar-se. La història tracta sobre el valor que infon l'amor davant la desgràcia i està ple d’emocions.

L’obra va un pas més enllà de les pel·lícules d'indis i vaquers i està protagonitzada per dos germans que desafien tots els estereotips. Na Malintxe, guerrera àgil i valenta, propietària de les seves decisions, i en Jon Braun, el seu germà petit, un tendre i inoblidable antiheroi.

El muntatge tindrà una durada de 50 minuts. Les entrades per a la funció de Formentera es podran adquirir per 5 euros per infant a taquilla el mateix dia. Els adults que els acompanyen podran accedir de manera gratuïta. Per a la de Santa Eulària, es podran adquirir de forma anticipada al web www.festivalbarruguet.com, per 9 euros, i dues hores abans de l’inici de l’espectacle al mateixa CCdJ per 10 euros.

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera