• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura La presentació del còmic “Eivissa i Formentera il·lustrada” entre les activitats de la biblioteca del mes de desembre

La presentació del còmic “Eivissa i Formentera il·lustrada” entre les activitats de la biblioteca del mes de desembre

p--desembre-20191El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, ha presentat avui les activitats organitzades per les biblioteques de Formentera per aquest mes de desembre, entre les que destaca la presentació del llibre Eivissa i Formentera il·lustrada que tindrà lloc el pròxim dimecres 11 de desembre a les 20h a la Biblioteca Marià Villangómez.

L’autor, Lluís Ferrer, i l’il·lustrador, Joan Escandell presenten el seu còmic Eivissa i Formentera il·lustrada. Es tracta d’un llibre il·lustrat en el qual els dos autors reflecteixen la seva visió de l’illa que els ha vist nàixer i on s’han criat. El volum consta d’unes 200 pàgines, en format apaïsat, que inclou 150 làmines d’en Joan Escandell en les quals es vorà l’arquitectura, els carrers, l'astronomia, les platges, el folklore, la flora i la fauna, completats amb textos d’en Lluís Ferrer al principi i al final. La presentació de l’acte la farà Maite Ferrer.

Contacontes

El dimarts 3 de desembre es tornarà a reunir el grup de Contes per parlar amb la lluna a les 17h a la Biblioteca Marià Villangómez. Aquest contacontes familiar coordinat per na Xènia Fuertes es realitza el primer dimarts de cada mes, des de l’octubre fins al desembre. L’activitat es tornarà a reprendre al mes de febrer. Aquesta iniciativa pretén proporcionar un espai de trobada a les famílies amb nadons d’entre 0 i 4 anys amb la intenció d’apropar el llibre i la narració oral al nadó. L’objectiu es oferir als nens i nenes en els seus primers mesos de vida, la oportunitat de descobrir el gust per la lectura a través de la màgia dels contes.

I el dimecres 4 de desembre, a les 16.30h al Punt de Lectura de Sant Ferran es farà un taller creatiu nadalenc per infants de 5 a 12 anys. És un taller per elaborar objectes de decoració amb temàtica nadalenca. Aquest any, es faran servir ampolles de plàstic reciclades per crear divertits arbres de nadal.

Tancament biblioteques per Nadal

La programació de la Biblioteca Marià Villangómez i del Punt de Lectura de Sant Ferran es reprendrà després de les festes de Nadal, des del dilluns 23 de desembre de 2019 fins al dilluns 6 de gener de 2020 (ambdós inclosos) es tancaran aquestes instal·lacions que tornaran a obrir portes el dimarts 7 de gener de 2020.


28 de novembre de 2019
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera