• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura Música en directe per donar la benvinguda l’any 2020 a Formentera

Música en directe per donar la benvinguda l’any 2020 a Formentera

cartell nit de cap-danyj1El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Cultura, informa que el pròxim dimarts 31 de desembre s’ha preparat una nit especial per donar la benvinguda el 2020, segons ha explicat la consellera de Cultura i Festes, Susana Labrador, que ha convidat a “tot el poble de Formentera a que vengui a l’envelat ubicat al pàrquing de Sa Senieta per donar la benvinguda a l’any nou i gaudir d’una nit de festa”.


Per aquesta primera nit de l’any, s’han programat dos actuacions musicals d’entrada gratuïta. El primer a actuar serà el grup de versions Dalton Bang a partir de la 1 de la matinada, després el dj francès Tom Costino serà l’encarregat de seguir amb la festa.

Els Dalton Bang són una colla de músics amb un únic objectiu, assaltar des de les ciutats més grans, fins a les places més petites, per vestir-les d’una absoluta festa sense precedents. Us espera una nit plena de balls, gresca, i sobretot, de bona música que va, des dels hits dels anys 70, fins a la patxanga més actual.

Després arribarà el torn de Tom Costino, és un discjòquei francès considerat com un autèntic actor de la vida nocturna. Tom Costino interpreta als llocs més importants del món com ara Boston, Nova York, Istanbul, Marràqueix, Londres, Venècia, Eivissa i Formentera... La música de Tom és una deliciosa barreja de discoteca, funk, pop i happy soul sacsejats amb pulsacions elèctriques subtils.

27 de desembre de 2019
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera