• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura i Patrimoni La mostra “Baleàrics, 10 artistes de la Mediterrània” atraca a Formentera

La mostra “Baleàrics, 10 artistes de la Mediterrània” atraca a Formentera

photo-2020-02-03-19-02-48-1-El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Cultura, informa que avui a les 20.00h s’inaugura l’exposició Baleàrics, 10 artistes de la Mediterrània a la Sala d’Exposicions de l’Ajuntament Vell.

L’exposició Baleàrics recull una selecció d’obres plàstiques de 10 artistes de la Mediterrània, que representen les terres de Formentera, Eivissa, Mallorca, Menorca, Dénia i València. La mostra evidencia que, malgrat la diversitat tècnica i estilística, totes les obres transmeten un caràcter mediterrani propi. Els artistes balears representen cadascuna de les illes de l’arxipèlag: Enric Riera, Formentera, Paca Florit, Menorca, Carles Guasch, Eivissa, i Mariano Mayol, el fotògraf Tomeu Canyelles, els escultors Miquel Planes i Joan Costa, Mallorca. Juntament amb aquests artistes hi ha tres representants de la Comunitat Valenciana: Imma Mengual, Joan Castejón i Ramón Pérez Carrió.

Aquesta exposició itinerant va néixer a partir del conveni de col·laboració entre la Fundació Baleària i la Conselleria de Cultura del Govern. A Formentera està organitzada per l’àrea de Cultura del Consell de Formentera. La consellera insular del ram, Susana Labrador, ha explicat que “el Consell dona suport a aquesta mostra per difondre els valors artístics de tota la Mediterrània, i acostar al públic el caràcter que ens uneix, com a pobles relacionats amb el mar, tan present sempre a Formentera”. Es podrà visitar, des de demà 3 de febrer al 15 de febrer d’11 a 14h i de 18 a 20h de dilluns a dissabte, menys els diumengesi dilluns de matí que la sala romandrà tancada.

3 de febrer de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Ràdio Illa

Teatre de les Illes Balears

Música de les Illes Balears

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera