• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Benestar Social El Consell de Formentera facilita el tràmit a més de 300 persones per accedir a la renda social garantida

El Consell de Formentera facilita el tràmit a més de 300 persones per accedir a la renda social garantida

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Benestar Social, informa que ha tramitat durant les dues darreres setmanes més de 300 sol·licituds per accedir a la renda social garantida, que ofereix el Govern balear de manera extraordinària arran de la situació d'emergència sanitària pel Covid-19. D'aquesta convocatòria extraordinària, s'han tramitat 237 sol·licituds directament i s'ha informat sobre altres 76 persones susceptibles de ser beneficiaris d'aquesta ajuda, que s'han derivat perquè siguin tramitades directament pel Govern balear.

El conseller de Benestar Social, Rafael Ramírez, ha destacat que aquesta prestació extraordinària està dirigida a la cobertura "de les despeses bàsiques de les persones, famílies i altres nuclis de convivència que es troben en màxima situació de vulnerabilitat econòmica" i que no reben altres ajudes (com la prestació de desocupació, subsidis, pensions de l'Institut Nacional de la Seguretat Social, ingressos derivats d'ERTO o altres ajudes públiques).

En principi, aquestes ajudes seran pels mesos d'abril i maig, pendents de com evoluciona la situació. A més, les persones que tinguin dret i no van arribar a temps al termini d'abril podran acollir-se al termini que hi ha fins al 10 de maig.

El conseller ha remarcat la cobertura feta des de l'àrea de Benestar Social, "que ha arribat a un nombre molt important de persones, en comparació amb altres administracions i que també ens fa una idea de la crisi social a la qual ens enfrontem". El conseller també ha destacat la feina i la implicació dels treballadors de la conselleria des de l'inici d'aquesta crisi.

Benestar Social ha fet més de 1.000 intervencions a Formentera en els diferents serveis des de l'inici de la crisi sanitària i hi ha reorganitzat els seus serveis per oferir l'assistència necessària.

20 d'abril de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cons_aferssocials_1

padib_1

atencio_dependencia_1

apneef 2018

aecc_1