• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Benestar Social El Consell de Formentera facilita l'accés a internet als estudiants perquè segueixin les classes online

El Consell de Formentera facilita l'accés a internet als estudiants perquè segueixin les classes online

El Consell de Formentera ha fet el repartiment de targetes de connexió telefònica per facilitar l'accés a internet als escolars que necessiten tenir aquesta eina digital per continuar els seus estudis. En concret, 32 famílies s'han d'adreçat a l'àrea de Benestar Social per sol·licitar aquest servei. L'àrea de Noves Tecnologies ha gestionat una donació feta per l'empresa de telefonia Vodafone de 50 targetes de connexió a internet perquè arribi gratuïtament a aquests estudiants. Encara hi ha 18 disponibles, per sol·licitar-les es pot enviar un correu a benestarsocial@conselldeformentera.cat o telefonar al 971 32 12 71.

Paral·lelament el Consell de Formentera ha ajudat a fer el repartiment dels equips informàtics i altres eines de connexió digital que els centres escolars han ofert en préstec als estudiants que no en disposaven d'aquests aparells a les seves llars, així mateix des de l'àrea d'Educació s'ha fet un servei d'assessorament a les famílies per ajudar a que puguin accedir a les noves tecnologies. L'objectiu d'aquestes iniciatives és que els estudiants puguin seguir les classes online, mentre la crisi de la Covid-19 impossibilita fer classes presencials. Des de la institució es vol agrair la feina feta pels voluntaris de Protecció Civil que han estat els encarregats de fer el repartiment de tots aquests materials.

26 de maig de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cons_aferssocials_1

padib_1

atencio_dependencia_1

apneef 2018

aecc_1