• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura LLUN3S, un cicle de trobades musicals amb la lluna plena al Far de la Mola

LLUN3S, un cicle de trobades musicals amb la lluna plena al Far de la Mola

cartell 2020 LLUN3SEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, ha presentat avui el  cicle LLUN3S, una nova iniciativa del col·lectiu cultural Espai F_ que consisteix en tres trobades musicals a celebrar durant els tres plenilunis de l'estiu, al pati del Far de la Mola, a Formentera.

Les trobades amb la lluna plena, programades per a l'hora exacta en què la lluna començarà a aparèixer per l'horitzó dels penya-segats de la Mola, estaran acompanyades per diferents duets musicals.

Per a aquesta primera edició, els músics convidats són els següents: el duet Imaràntia, de la formenterera Maria José Cardona i el mallorquí Miquel Brunet, que inauguraran les trobades el 5 de juliol a les 21.58 h; Meritxell Gené i Txabi Ábrego, que ens presentaran el nou disc de la cantautora lleidatana Sa Tanca d'Allà dins, el 3 d'agost a les 21.21 h; i, per tancar el cicle d'enguany, el duet mallorquí format per la cantant Júlia Colom i el pianista Toni Vaquer, amb un repertori de música tradicional mallorquina, que tindrà lloc el 2 de setembre a  les 20.57 h.

L'aforament està limitat a 100 persones com a part de les mesures de seguretat del projecte que ha estat organitzat tècnicament perquè sigui respectuós amb l'indret natural on se celebra. Les entrades s'han de reservar a l'adreça electrònica info.espaifrumentaria@gmail.com, indicant nom i nombre de localitats. El públic haurà d'arribar mitja hora abans del començament de cada trobada. Seguint recomanacions sanitàries, s'habilitarà un sistema de “taquilla inversa”, amb el qual el públic farà la seva aportació en concepte d'entrada en acabar la trobada, a la sortida del recinte.

LLUN3S és un projecte creat específicament per al pati del Far, un homenatge respectuós a les festes de lluna plena dels anys 70 i 80 als penya-segats de la Mola. La iniciativa està organitzada conjuntament per Espai F_ i l'àrea de Cultura del Consell Insular de Formentera, amb la col·laboració de Ports de Balears i Ràdio Illa.

29 de juny de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera