• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Educació 225 inscripcions per als cursos de català del Consell de Formentera

225 inscripcions per als cursos de català del Consell de Formentera

foto 2020 cursos catala 2El Consell de Formentera, a través del seu Servei d’Assessorament Lingüístic, informa que 225 persones s’han inscrit en els cursos de català per a persones adultes que han començat aquesta setmana.

Després del període de preinscripció que va començar el 15 de setembre i va finalitzar el passat 25, en total s’han registrat dos-centes vint-i-cinc sol·licituds per realitzar un dels cursos dels nivells A2, B1, B2 i C1/C2, que es realitza conjuntament.

Per tal d’assegurar l’aforament adequat dins de les aules, enguany, les classes del matí es fan a l’aula de l’Escola d’Adults i, també, com a novetat, a l’aula de formació del Centre d’Esoprts Nàutics de Formentera situat a la Savina, endret de s’Estany des Peix. Com ja és habitual, a la tarda, s’empraran fins a tres aules de l’IES Marc Ferrer.

El Consell recorda que tot l’alumnat i el professorat han de complir el protocol sanitari establert, que inclou, entre d’altres mesures, l’ús de la mascareta dins l’aula en tot moment, la neteja de mans amb solució hidroalcohòlica en entrar dins la classe i el manteniment de la distància de seguretat. Cada classe té una durada de 45 minuts, i entre grup i grup, s’aprofitarà per orejar l’aula i desinfectar el mobiliari.

Aquests cursos són preparatoris per a les proves oficials previstes per al gener de 2021 i que convoca la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears.

6 d’octubre de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Ens trobareu a:

Directora: Esperanza Suñer Torres
C. de Pius Tur Mayans, 14 · 07860
Sant Francesc · Formentera
tel. 971 32 34 15 · fax 971 32 25 83
escoleta@conselldeformentera.cat

ceib_1

educacio_govern_1

iepi_1

uib_1

uoc_1

uned_1