• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura Exposició dels alumnes del taller de ceràmica

Exposició dels alumnes del taller de ceràmica

cartell 2021 expo ceramicaEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Cultura, informa que el pròxim dilluns 22 de febrer obre les portes l’exposició dels alumnes del taller de ceràmica impartit per Silvia Jobani. Un total de deu alumnes presentaran les seves creacions a la Sala d’Exposicions “Ajuntament Vell” fins dissabte 27 de febrer.

La novetat d’enguany és que les obres s’agruparan per tècniques de ceràmica, i no per autor. D’aquesta manera els visitants podran apreciar les diferents tècniques amb què els artistes han treballat el fang.

Homenatge a Remedios Castillo
D’altra banda, els alumnes i la mestra Silvia Jobani han preparat un homenatge per recordar la ceramista Remedios Castillo, que ens va deixar el passat 27 de gener, amb imatges que es projectaran cada tarda.

Remedios Castillo va ser una de les impulsores a l’illa de l’art de la ceràmica, i molts han set els formenterers i formentereres que se n’han apassionat a través de la seva dedicació. La mateixa Silvia Jobani és deixebla de Remedios, i durant molts anys han estat mà a mà al capdavant del taller.

L’exposició es pot visitar de dilluns a dissabte d’11 a 14 hores i de 18 a 20 hores. El diumenge i dilluns al matí la sala estarà tancada.

19 de febrer de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera