• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Patrimoni Els béns patrimonials amplien els horaris d’obertura des de l’1 de juny

Els béns patrimonials amplien els horaris d’obertura des de l’1 de juny

cartell 2021 far horari ampliatEl Consell de Formentera, a través de les àrees de Cultura i Patrimoni, informa que a partir del pròxim dimarts 1 de juny s’amplia l’horari d’obertura del Far de la Mola, el molí Vell de la Mola, la torre des Pí des Català i de la Col·lecció Etnogràfica de Formentera.

Respecte al Far de la Mola, l’horari serà el de temporada alta, de dimarts a diumenge de 10 a 14 h i les tardes de dimecres i diumenge, coincidint amb la celebració del Mercat de la Mola, també obrirà de 17 a 21 h. Els dilluns romandrà tancat. L’entrada general té un preu de 4,5 euros, la bonificada és de 2,5 euros. Per als residents de Formentera és gratuïta, entre d’altres exempcions.

Molí Vell, torre des Pí des Català i Col·lecció Etnogràfica
Sobre els horaris i les visites a la resta de béns patrimonials, l’àrea de Patrimoni ha creat un nou compte de correu electrònic coneixpatrimoni@conselldeformentera.cat perquè es puguin reservar visites o fer consultes sobre l’accessibilitat als elements patrimonials.

L’entrada és gratuïta i l’horari a partir de l’1 de juny i fins al 30 de setembre serà al molí Vell de la Mola, de dimecres a diumenge, de 17 a 20 h; a la torre des Pí des Català, els dissabtes de 9 a 11 hores; i a la Col·lecció Etnogràfica de Formentera, de dimarts a dissabte de 10 a 13.30 h.

26 de maig de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera