• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Benestar Social El Pla Insular de Voluntariat inicia una enquesta pública per adaptar-se a les necessitats de l'illa

El Pla Insular de Voluntariat inicia una enquesta pública per adaptar-se a les necessitats de l'illa

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Benestar Social i amb el suport de la Plataforma del Voluntariat de les Illes Balears, està iniciant el procés per redactar i implantar un Pla Insular de Voluntariat a Formentera que posi en valor, promogui i doni suport al voluntariat a l'illa. Per això, s'ha plantejat realitzar un diagnòstic previ, amb la intenció de conèixer la realitat del teixit associatiu, les característiques de les persones voluntàries de l'illa i la perspectiva dels responsables de l'administració pública.

El recull de dades es fa de forma principalment mitjançant qüestionaris anònims, i que serviran per a la recollida d'informació el Pla Insular de Voluntariat de Formentera s'adapti a l'illa tant com sigui possible i que respongui a les necessitats reals.

Els qüestionaris, que es tancaran el pròxim 3 d'abril, estan dirigits tant a persones que desenvolupin l'acció voluntària, com a entitats sense ànim de lucre.

QÜESTIONARI PERSONES VOLUNTÀRIES - DIAGNÒSTIC DEL VOLUNTARIAT A FORMENTERA

QÜESTIONARI ENTITATS DE VOLUNTARIAT - DIAGNÒSTIC DEL VOLUNTARIAT A FORMENTERA


18 de març de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cons_aferssocials_1

padib_1

atencio_dependencia_1

apneef 2018

aecc_1