• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Patrimoni El Consell convoca la beca d'investigació de 2022

El Consell convoca la beca d'investigació de 2022

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Patrimoni, informa que fins al 15 de juliol ja està oberta la convocatòria de la beca d'investigació del Consell de l'any 2022. L'objectiu d'aquesta beca, dotada amb 8.500 euros, és l'impuls de la investigació científica en àrees de les arts, humanitats i ciències socials a l'àmbit de Formentera.

La consellera de Patrimoni, Raquel Guasch, ha convidat als investigadors a participar en aquesta convocatòria, que l'any passat va quedar deserta. "Es tracta d'una beca que s'ha consolidat els darrers anys, que també va augmentar la dotació econòmica, i que obre l'oportunitat de continuar aprofundint en el coneixement de Formentera", ha assenyalat la consellera.

Una vegada finalitzat el termini de presentació, una comissió avaluadora formada per diferents membres valorarà els projectes presentats d'acord amb l'interès científic, la coherència i la metodologia, i els currículums dels investigadors. El treball d'investigació objecte de la beca concedida s'haurà de realitzar dins el termini de dotze mesos a comptar des de l'endemà de la recepció de la notificació de la concessió. El procediment de concessió de la beca es farà en règim de concurrència competitiva i les bases han sortit publicades al BOIB del 4 de juny.

8 de juny de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022 beca

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera