• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Esports El Consell obri el procés d'estabilització de 242 llocs de feina de l'Administració

El Consell obri el procés d'estabilització de 242 llocs de feina de l'Administració

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Recursos Humans, informa que els pròxims dies, una vegada es publiqui al BOIB, s'obrirà el procés d'estabilització de 242 llocs de feina de funcionaris i personal laboral corresponents a 59 grups i categories diferents del Consell de Formentera.

Aquest procés d'estabilització, tal com assenyala la consellera de Recursos Humans, Paula Ferrer, "té com a objectiu que les persones tenguin una feina estable i les places passin a ser fixes". La consellera recorda, a més, que aquest procés "és fruit de l'acord de la mesa negociadora amb els sindicats de l'administració insular celebrada el mes de maig". Segons la consellera, que ha agraït la implicació dels sindicats de l'illa, "l'oferta pública d'ocupació extraordinària deriva de la Llei 20/2021 de mesures urgents".

Formulari telemàtic, guia útil i jornada informativa
Per facilitar el tràmit d'estabilització, s'ha habilitat un formulari que es pot trobar a l'OVAC. A més, a l'OAC disposaran d'un servei d'ajuda per fer la sol·licitud, amb cita prèvia. Els interessats només han d'omplir un formulari i no cal presentar cap document. El termini de presentació és de vint dies hàbils un cop surti la publicació al BOIB. A més, s'ha editat una guia útil que s'entregarà a tot el personal del Consell i que també es pot trobar a la web del Consell de Formentera.

L'àrea de Recursos Humans també ha organitzat una sessió informativa a la Sala de Cultura (Cinema) que se celebrarà divendres 11 a les 9.30 hores per explicar com es fa la tramitació d'aquest procés.

Cal recordar que aquest procés és obert a tothom, a tots els interessats siguin o no treballadors del Consell. S'hi pot presentar qualsevol persona que compleixi els requisits de la plaça convocada i no és excloent. Per a qualsevol dubte i més informació, es pot contactar amb l'àrea de Recursos Humans per correu electrònic selecciopersonal@conselldeformentera.cat o bé trucar per telèfon.


10 de novembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

posam-horizontal-color

escoles esportives municipals

caib esports

valors esport logo