• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Serveis Generals Presidència Formentera demana més agents de medi ambient i de l'Ibanat a l'illa

Formentera demana més agents de medi ambient i de l'Ibanat a l'illa

foto 2023iii jlsAvui s'ha celebrat la Junta Local de Seguretat de l'illa de Formentera presidida per la presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, i el director insular de l'Estat, Enrique Sánchez Navarrete. A la reunió, també hi han assistit el conseller d'Interior de Formentera, Josep Marí; la vicepresidenta i representant de Gent per Formentera, Alejandra Ferrer; el conseller de Benestar Social i representant del PSOE, Rafael Ramírez, i el representant de Sa Unió, Lorenzo Córdoba. Pel que fa als cossos de seguretat, cal destacar la presència del cap de la Policia Local, Félix Ramos; el comissari en cap de la Policia Nacional d'Eivissa, Manuel Hernández; el comandant de la Guàrdia Civil, Juan Carlos González, així com un representant de la Direcció d'Emergències i Interior del Govern, entre altres autoritats.

La presidenta ha demanat que "com cada any davant la temporada es reforci la presència dels cossos i forces de seguretat; i es segueixi amb la bona coordinació amb la Policia Local i altres cossos d'emergències que hi ha hagut les darreres temporades". Ana Juan també ha destacat "la necessitat que els agents de medi ambient tenguin presència als espais naturals de Formentera, així com de la Guàrdia Civil del Mar". Una altra de les peticions ha set "l'increment dels efectius de l'Ibanat a l'illa per poder fer front a possibles focs forestals".

A la trobada també s'ha parlat sobre les actuacions que s'han de fer, de manera coordinada, davant l'arribada de barques amb migrants a l'illa, l'atenció que se'ls ha de donar i també les feines que s'han de fer per retirar posteriorment les embarcacions de la costa, segons ha destacat el conseller Josep Marí. D'altra banda, s'ha demanat l'increment de la presència de cossos de seguretat en places i llocs públics també en temporada baixa.


16 de març de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

twitter

 

facebook

boto INSTAGRAM

boto YOUTUBE