• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Esports

Cap de setmana esportiu amb motiu del Mes de la Infància

El Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Esports i amb la col·laboració de diferents clubs de l'illa, ha organitzat per al pròxim cap de setmana, els dies 26 i 27 de novembre, una Diada Esportiva amb activitats programades al Poliesportiu Antoni Blanc, al poliesportiu Marc Ferrer, i a la piscina, camp de futbol i pistes de tennis municipals. La Diada forma part del programa d'esdeveniments que se celebren a Formentera amb motiu del Mes de la Infància.

Les activitats programades són les següents:
DISSABTE 26 DE NOVEMBRE
Poliesportiu Antoni Blanc
10.30 h Exhibicions de taekwondo, Club Taekwondo Formentera
11.00 h Exhibicions de judo, Club Dojo Formentera
11.00 h a 12.00 h Tennis: entrenaments a les pistes de tennis i portes obertes, Escola Municipal de Tennis
17.00 h a 19.30 h Escola base futbol sala femení i partit Cosmitos B infantil, Cosmitos Esportiu Club Formentera
Camp de futbol municipal
10.30 Activitats de portes obertes, jocs, circuits i partit d'exhibició, SD Formentera
Poliesportiu IES Marc Ferrer
10.00 h a 10.30 h Exhibició de tir amb arc i portes obertes des de les 10.30 h fins a les 12.00 h, Escola Municipal de Tir amb Arc
18.00 h a 19.00 h Exhibició de patinatge artístic, Club Patinatge Formentera

DIUMENGE 27 DE NOVEMBRE
Poliesportiu Antoni Blanc
10.30 h Partit de lliga i exhibició escolar, Club Bàsquet Formentera
Piscina municipal
12.00 h Exhibició de natació artística, Club Natació Formentera


22 de novembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022xi diada esportiva

El Consell col·labora amb el Grup Esportiu Espalmador en esdeveniments esportius

foto 2022xi geeLa presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, i el president del Grup Esportiu Espalmador, Juan José Escandell, han signat un conveni de col·laboració entre la institució insular i el club esportiu per promoure, organitzar i executar esdeveniments esportius de llarga trajectòria per a l'any 2022. La consellera d'Esports, Paula Ferrer, també ha estat present en la signatura del conveni.

El Consell de Formentera fa una aportació de 6.000 € al grup esportiu perquè es duguin a terme les proves esportives següents: la VIII Caminada i Cursa de la Dona, el XII Trofeu Ciclisme en Ruta Illa de Formentera, la VII Volta Cicloturista, la XXXVII Milla Urbana i 5 km des Pujols, la XXIV Pujada a la Mola, la XXVIII BTT La Mola i la XLIV Mini Marató Memorial John Tunks.

16 de novembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Nova convocatòria del programa SOIB Reactiva a Formentera

El Consell Insular de Formentera ha rebut una subvenció del Servei d'Ocupació de les Illes Balears per impulsar l'ocupació a l'Illa, a través del programa SOIB Reactiva.

Aquesta convocatòria té per a Formentera un import de 95.928,60 € i permetrà contractar un total de set persones desocupades i amb previsió que les persones seleccionades comencin a treballar a partir del pròxim desembre, durant un període de sis mesos.

Per a l'actual programa Reactiva se seleccionaran els següents perfils:

Línia 1: joves desocupats, menors de 30 anys
•Un dinamitzador sociocultural
•Dos auxiliars administratius/ives
•Un operari polivalent

Línia 2: dirigida a persones desocupades de 30 anys o més, en situació d'atur de llarga durada
•Dos persones per al servei de neteja
•Un operari polivalent

Els interessats es poden inscriure seleccionant l'oferta corresponent, a partir d'avui dilluns 14 fins al 21 de novembre, ambdós inclosos, a través de la web del SOIB en aquest enllaç.

La convocatòria SOIB Reactiva 2022 ha set finançada amb fons provinents de l'Estat a través de la Conferència Sectorial d'Ocupació i Assumptes Laborals i dins del marc del Pla de Xoc per a l'Ocupació, que forma part del Pla de Reactivació del Govern de les Illes Balears.

14 de novembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

banner 2022xi soib reactiva

El Consell obri el procés d'estabilització de 242 llocs de feina de l'Administració

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Recursos Humans, informa que els pròxims dies, una vegada es publiqui al BOIB, s'obrirà el procés d'estabilització de 242 llocs de feina de funcionaris i personal laboral corresponents a 59 grups i categories diferents del Consell de Formentera.

Aquest procés d'estabilització, tal com assenyala la consellera de Recursos Humans, Paula Ferrer, "té com a objectiu que les persones tenguin una feina estable i les places passin a ser fixes". La consellera recorda, a més, que aquest procés "és fruit de l'acord de la mesa negociadora amb els sindicats de l'administració insular celebrada el mes de maig". Segons la consellera, que ha agraït la implicació dels sindicats de l'illa, "l'oferta pública d'ocupació extraordinària deriva de la Llei 20/2021 de mesures urgents".

Formulari telemàtic, guia útil i jornada informativa
Per facilitar el tràmit d'estabilització, s'ha habilitat un formulari que es pot trobar a l'OVAC. A més, a l'OAC disposaran d'un servei d'ajuda per fer la sol·licitud, amb cita prèvia. Els interessats només han d'omplir un formulari i no cal presentar cap document. El termini de presentació és de vint dies hàbils un cop surti la publicació al BOIB. A més, s'ha editat una guia útil que s'entregarà a tot el personal del Consell i que també es pot trobar a la web del Consell de Formentera.

L'àrea de Recursos Humans també ha organitzat una sessió informativa a la Sala de Cultura (Cinema) que se celebrarà divendres 11 a les 9.30 hores per explicar com es fa la tramitació d'aquest procés.

Cal recordar que aquest procés és obert a tothom, a tots els interessats siguin o no treballadors del Consell. S'hi pot presentar qualsevol persona que compleixi els requisits de la plaça convocada i no és excloent. Per a qualsevol dubte i més informació, es pot contactar amb l'àrea de Recursos Humans per correu electrònic selecciopersonal@conselldeformentera.cat o bé trucar per telèfon.


10 de novembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Formentera ret homenatge als seus esportistes

foto 2022xi gala esport AFormentera ha celebrat avui a la Sala de Cultura (Cinema) la Gala de l'Esport per rendir homenatge als esportistes, clubs, voluntaris, patrocinadors i les persones que durant els anys 2020 i 2021 han destacat en l'àmbit de l'esport illenc. Andrea Romero i Mateo Sanz, han estat proclamats millors esportistes femení i masculí dels dos darrers anys. La gala, que ha estat presentada per la periodista esportiva Maria Mayans, ha comptat amb exhibicions de karate, taekwondo i patinatge artístic i ha estat retransmesa pels canals de YouTube del Consell de Formentera i IB3.

La festa esportiva ha reconegut també com a millor club el Club Bàsket Formentera, com millors equips el Cosmitos Esportiu i la SD Formentera, com millors esportistes promeses a Helena Lafuente i Mateo Jiménez; al millor entrenador, que ha estat Alex Figueiras; al millor en base als valors de l'esport, Agustí Moyà; com a la millor persona física que hagi tengut més relleu en la tasca del foment de l'esport, a Maria del Carmen Costa i a la companyia Trasmapi com la millor entitat patrocinadora.

La gala també ha reconegut els millors esportistes en cadascuna de les especialitats que varen presentar candidatura als premis. Les persones premiades han estat: Luka Romero (futbol), Roger Márquez (tennis), Alex Buchau (surf de vela), Andrea Romero (atletisme), Pamela Torres (judo), Darío Ibañez (ciclisme), Martí Juan (triatló), Carla Santamaría (tir amb arc), Paula Escandell (taekwondo) i Verónica Luceno (fútbol sala).

La presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, ha tancat l'acte i després de felicitar totes les persones i entitats guardonades, ha destacat que aquesta festa és sobretot un reconeixement a totes les persones que fan possible l'activitat esportiva a l'illa. "L'esport suma i ens enriqueix com a societat, per això mai hem de perdre la importància que té com a transformador social, com a eina que ajuda a la participació, a la integració social, a la igualtat... L'esport ens ajuda a trencar barreres i a superar prejudicis que molts lamentablement encara arrossegam, i des del Consell continuarem promocionant i accentuant els seus valors des de la base i la promoció".

Per la seva part, la consellera d'Esports, Paula Ferrer, ha agraït la feina de "tota la família de l'esport illenc, especialment en anys tan complicats com els de la pandèmia" i ha fet un reconeixement especial "a totes les persones voluntàries que col·laboren en els esdeveniments perquè sense elles seria impossible poder organitzar aquestes proves".

Després de l'acte, els alumnes del mòdul de cuina i serveis de l'IES Marc Ferrer han ofert un aperitiu a totes i tots els guardonats i al públic assistent.

5 de novembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 3 de 45

3

posam-horizontal-color

escoles esportives municipals

caib esports

valors esport logo