• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques

Formentera celebra el Dia del Turista

foto 2021 dia del turistaAmb motiu del Dia del Turista que se celebra avui, l'àrea de Turisme del Consell de Formentera ha preparat una taula amb coca de sofregit, orelletes, flaó i herbes, entre altres productes típics de l'illa, per convidar els turistes i totes aquelles persones que vulguin apropar-se a la plaça de la Constitució. La taula està ambientada amb cançons populars de Formentera.

27 de setembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

200 persones han participat en el Formentera Zen durant aquest cap de setmana

foto 2021 formen zenAquest cap de setmana 200 persones han participat en el Formentera Zen que s’ha celebrat a la platja de Cala Saona on els assistents han pogut contactar amb l’essència de l’illa des de primera línia de mar.

Entre el divendres 24 i diumenge 26 de setembre s’ha celebrat la VII edició del Formentera Zen a la nostra illa. Aquest és un esdeveniment dedicat al benestar holístic i que ha permès als assistents gaudir de classes magistrals, tallers i xerrades sobre dermatologia, cosmètica, bellesa, psicologia, psiquiatria, divulgació científica i de benestar, nutrició, cuina per lots, benestar a casa, exercici físic, ioga, entre d’altres.

La presidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, va ser l’encarregada de tancar l’acte i s’ha mostrat satisfeta per la satisfacció que li han transmès els participants d’aquest esdeveniment que impulsa el Consell, amb la direcció de l’empresa Puro Bienestar. “L’objectiu d’actes com aquests és oferir als nostres visitants i residents un espai dedicat a la reconnexió de cos i ment. A més, té el valor afegit que se celebra a final de temporada, i la nostra illa s’identifica amb el món de la salut i el benestar físic i emocional”, segons ha recordat.

L’aforament del festival Formentera Zen 2021 ha estat limitat segons les mesures Covid actuals. Formentera ofereix un marc únic i incomparable per la seva llum, el silenci i la bellesa, per viure una experiència de salut, benestar i felicitat, segons han destacat des de l’organització. Igual que ja va succeir el 2020, en aquesta edició es respectaran totes les mesures de seguretat sanitària vigents en el moment de la celebració.


27 de setembre 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Caps de Setmana Gastronòmics, el millor de la cuina de Formentera a un preu assequible

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Turisme, informa que aquest cap de setmana tornen els menús gastronòmics. Aquest cap de setmana, 24, 25, 26 de setembre, i el pròxim 1, 2 i 3 d’octubre set restaurants de Formentera ofereixen menús gastronòmics a un preu tancat de 25 euros (beguda no inclosa).

Són menús dissenyats especialment per a aquesta ocasió, alguns restaurants opten per fer les receptes tradicionals i altres fan una versió renovada, interpretacions de la cuina típica de l’illa, aportant una visió creativa sovint des de l’òptica de la cuina d’autor a un preu molt accessible.

Els participants d’aquesta edició dels caps de setmana gastronòmics són: CARMEN by BLANCO, Pinatar i Macondo II, as Pujols, Quimera de la Savina, Rosamar de Sa Roqueta i Macondo I i Sa Panxa a Sant Ferran.

Podeu trobar els contactes i els menús al web formentera.es.


23 de setembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

9a edició del Formentera Fotogràfica, 5 dies per reflexionar sobre el món de la imatge

foto 2021 formen fotograficaEl Consell de Formentera, a través de les àrees de Turisme i Cultura, informa que entre el 8 i el 12 d’octubre se celebrarà la novena edició del festival Formentera Fotogràfica. En aquesta edició hi haurà cinc dies per reflexionar entorn el món de la imatge al costat de reconeguts professionals com Sofía Moro, Txema Yeste, Lua Ribeira, Ana Esmith – Miss Beige, Nando Esteva, Luis Tato, Cristina de Middel, Jon Cazenave, Paco Gómez, Gloria Oyarzabal, Fernando Maquieira i Ferran Forné del diari ARA.

Segons explica el seu director Francesc Fàbregas “un any més, Formentera Fotogràfica segueix apostant per una programació eclèctica amb l’objectiu de donar espai, promoure i posar en valor la riquesa inherent a la cultura visual contemporània de caràcter nacional”.

Les inscripcions estan pràcticament esgotades, però encara queden places. En aquest sentit, la presidenta del Consell i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, ha animat als formenterers i formentereres amants de la fotografia a inscriure’s. Per als residents hi ha un 50 % de descompte en el preu.

La responsable de Turisme ha destacat que “aquest és un esdeveniment que se celebra en un escenari idoni per captar fotografies i que porta a la nostra illa en el mes d’octubre visitants respectuosos amb Formentera i que difonen i aprecien les seves característiques singulars”.

Formentera Fotogràfica és un festival impulsat pel Consell de Formentera, que compta amb la direcció de Francesc Fàbregas. És un espai de coneixement, reflexió i creació col·lectiva a través de sessions pràctiques i teòriques en format reduït conduïdes per grans noms de la fotografia i la cultura visual contemporànies. El festival està dirigit a professionals, estudiants i/o aficionats de la imatge amb ganes d’intercanviar experiències de tu a tu amb tots els agents del sector en un entorn idoni com Formentera.

Es pot consultar el programa complet així com fer les inscripcions al web: formenterafotografica.com.


17 de setembre de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El Formentera Zen torna a final de setembre per reconnectar el cos i la ment dels seus participants

foto 2021 formentera zenEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Turisme, informa que entre el pròxim 24 i 26 de setembre se celebrarà la VII edició del Formentera Zen a la nostra illa. Aquest és un esdeveniment dedicat al benestar holístic i que permet als assistents gaudir de classes magistrals, tallers i xerrades sobre dermatologia, cosmètica, bellesa, psicologia, psiquiatria, divulgació científica i de benestar, nutrició, cuina per lots, benestar a casa, exercici físic, ioga, entre d’altres.

La presidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, ha destacat que des de fa set anys s’impulsa aquest esdeveniment des del Consell, amb la direcció de l’empresa Puro Bienestar, i que “l’objectiu és oferir als nostres visitants i residents un espai dedicat a la reconnexió de cos i ment. A més, té el valor afegit que se celebra a final de temporada, i la nostra illa s’identifica amb el món de la salut i el benestar físic i emocional”, segons ha destacat.

L’aforament del festival Formentera Zen 2021 estarà limitat segons les mesures covid del moment de la celebració. Actualment està fixat en un màxim de 150 persones i ja compta amb 100 inscrits. Les inscripcions es poden fer aquí, on també apareix el programa de les jornades i la informació sobre els ponents. Els residents de Formentera tenen un descompte del 50 % sobre el preu general.

Formentera ofereix un marc únic i incomparable per la seva llum, el silenci i la bellesa, per viure una experiència de salut, benestar i felicitat, segons destaquen des de l’organització. Igual que ja va succeir el 2020, en aquesta edició es respectaran totes les mesures de seguretat sanitària vigents en el moment de la celebració.

30 d’agost 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 1 de 48

Inici
Anterior
1

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)