• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques

El premi de juliol de Compra a Casa té un destí solidari

foto 2020 compra a casa estiuEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Comerç, informa que avui s’ha fet entrega de la targeta regal del premi del mes de juliol de la campanya Compra a Casa d’estiu, que s’ha posat en marxa enguany juntament amb la Pimef. El guanyador d’aquesta targeta regal, Marco Carnevali, un fidel usuari de la targeta des de l’any 2016, cedirà la targeta, per valor de 100 euros, a l’ONG Formenterers Solidaris.

El Consell i la Pimef han impulsat aquest estiu una nova campanya de Compra a Casa per incentivar i fomentar el petit comerç a l’illa. La campanya, típica dels mesos d’hivern, enguany també es desenvolupa els mesos de juliol, agost i setembre i amb el mateix sistema que la campanya d’hivern, però amb premis més importants. Així, totes les compres que es realitzin en un dels establiments adherits al programa Compra a Casa durant cada mes, fins al setembre, podran accedir al sorteig d’una targeta de regal per valor de 100 euros (el doble que a l’hivern). Per això han de fer una compra mínima de 20€.


5 d’agost de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Presentació d’un vídeo promocional dels comerços no essencials de Formentera

foto 2020 compra a FormenteraLa vicepresidenta i consellera de Comerç, Ana Juan, juntament amb la gerent de la Pimef, Lidia Álvarez, han presentat avui un vídeo promocional dels comerços locals de l’illa adreçat principalment als turistes. “En el vídeo es mostra un comerç petit i de proximitat, amb un tracte personalitzat i familiar, que forma part de l’oferta complementària de Formentera i és un valor afegit pels nostres visitants als quals volem donar a conèixer aquesta oferta que ens distingeix”, segons ha explicat Ana Juan.

El vídeo recull d’una manera visual 13 comerços de moda, bellesa, decoració i joieria, que formen part dels comerços no essencials que varen haver de tancar arran de l’estat d’alarma i que després han reobert en una temporada que no té les mateixes condicions favorables que altres, segons ha explicat la consellera de Comerç. Així mateix Ana Juan ha agraït “a tots els comerciants els esforços que han fet per adaptar-se a les noves mesures anti-covid i oferir garanties i seguretat als seus clients”.

Per la seva part, Lidia Álvarez ha declarat que amb el vídeo es vol destacar “que els productes que es troben a Formentera no es troben a grans superfícies, perquè són productes amb personalitat i caràcter propi”.

El vídeo, que es pot veure en aquest enllaç del canal de YouTube del Consell de Formentera, es difondrà també a través de les xarxes socials del Consell de Formentera, en especial en les adreçades a turistes i de la Pimef i Trasmapi, així mateix es projectarà en els trajectes de la companyia naviliera Mediterrania Pitiusa. La iniciativa és fruit de la col·laboració entre Pimef i el Consell de Formentera i compta amb la col·laboració del Govern balear a través de la direcció general de Comerç.


21 de juliol 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Formentera readapta la campanya informativa anti-covid-19 per informar sobre l’obligatorietat d’ús de les mascaretes

Cartell 2020 anticovid part 2El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Turisme, ha presentat avui el redisseny de la campanya per informar els turistes, i recordar els formenterers i formentereres, les principals mesures de prevenció per evitar la propagació de la covid-19 a l’illa. “Amb la introducció de la nova normativa que obliga a fer servir la mascareta en la gran majoria dels espais públics, hem hagut de readaptar la nostra campanya informativa”, segons ha explicat la presidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer.

“Protegeix Formentera, per tu i per tothom!” és l’eslògan de la campanya on s’assenyalen les principals normatives per evitar la propagació de la covid-19 a l’illa:

1. Ús obligatori de mascareta
2. 1,5 metres de distància entre persones que no conviuen
3. Higiene freqüent de mans

Pel que fa a l’ús de mascareta, s’han especificat els principals llocs on hi ha excepcions a la norma, al cartell general, i de manera més específica a un altre fet només per ús de mascareta. Les excepcions es refereixen a les platges, piscines, fora dels nuclis urbans o mentre es practica esport o en situacions de consum de menjar o beure. A més es destaca que aquesta norma no és aplicable per als menors de 6 anys.

La campanya es difondrà en les principals cartelleres de l’illa, restaurants i hotels, entre d’altres. A més, es pot consultar a l’apartat web de la pàgina de turisme formentera.es/covid. El missatge està escrit en 3 idiomes, català castellà i anglès per poder arribar a residents però també a turistes. En aquest sentit la presidenta del Consell ha explicat que “després del bon comportament que han tengut i tenen durant aquesta crisi sanitària els residents de Formentera, així com els nostres empresaris, volem demanar als nostres visitants que també ens ajudin a protegir Formentera perquè la pandèmia segueix activa i un repunt a la nostra illa podria significar la tornada a la casella de sortida”.

Així mateix, i com ha fet durant tot el procés de desescalada, el Consell de Formentera ha editat cartells informatius que recull la nova normativa derivada de l’aprovació del BOIB ahir pel que fa a mesures socials, mobilitat, comerç i restauració, entre d’altres.

14 de juliol de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

La campanya Compra a Casa arriba també aquest estiu per incentivar al petit comerç de l'illa

Cartell 2020 campana veranoEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Comerç, informa que amb la col·laboració de la Pimef ha impulsat aquest estiu una nova campanya de Compra a Casa per incentivar i fomentar el petit comerç a l'illa. La campanya, típica dels mesos d'hivern, enguany també es desenvoluparà els mesos de juliol, agost i setembre i amb el mateix sistema que la campanya d'hivern, però amb premis més importants. Així, totes les compres que es realitzin en un dels establiments adherits al programa Compra a Casa durant cada mes, fins al setembre, podran accedir al sorteig d'una targeta de regal per valor de 100 euros (el doble que a l'hivern). Per això han de fer una compra mínima de 20€.

La consellera de Comerç, Ana Juan, ha destacat en la presentació de la campanya que l'objectiu “és animar i incentivar el petit comerç de l'illa, que és un sector que també està patint en aquesta crisi; a més de recordar als formenterers i formentereres que tenim un bon comerç, de qualitat i de proximitat, que és un dels eixos importants de la nostra societat”.

La consellera Juan ha recordat que enguany també s'ha estrenat la web Compra a Casa, www.compraacasa.com, “una eina que permet en un sol clic apropar una mica més el petit comerç de l'illa als ciutadans” i on es poden consultar els comerços adherits i els principals descomptes.

Més iniciatives
Aquesta campanya se suma a unes altres iniciatives que s'han impulsat durant l'estat d'alarma des de l'àrea de Comerç, com la campanya ‘Formentera es queda a casa i compra a prop de casa’, que es va fer amb l'objectiu de “visibilitzar i impulsar la necessitat de mantenir el teixit comercial tradicional i de proximitat; i també donar suport al consum dels productes locals”, segons Ana Juan. També el Consell de Formentera ha participat en una campanya conjunta amb els consells insulars de Mallorca i Menorca, que varen llançar de forma simultània uns vídeos protagonitzats per representants dels sectors productius de les diferents illes per agrair el compromís dels consumidors de les illes.

Finalment, la consellera de Comerç ha assenyalat que s'està treballant juntament amb els comerciants en noves accions promocionals del comerç local per a aquest estiu.

29 juny de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Reobertura Oficines Turístiques d'Informació

foto 2020 oficines turistiquesEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, informa que avui han tornat a obrir portes les Oficines d'Informació Turística del Consell de Sant Francesc, la Savina i es Pujols. L'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres de 10 a 14h i de 17 a 19h i dissabtes de 10 a 15h. Obriran fins al pròxim mes de novembre amb la previsió de què es pugui allargar la temporada turística.

15 de juny de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 3 de 38

3

balearsculturaltour

autoavaluacio_establiments_turistics_esp

Ens trobareu a:
plaça de la Constitució, 1
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 12 10
turisme@formentera.es

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)