• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques

Promoció San Sebastià

senderismo moonkoala-1-El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, informa que des d'avui i fins al diumenge 31 de març, Formentera es promociona la fira SEVATUR de San Sebastià. A la fira Formentera té un estand propi amb informació sobre les activitats familiars a l'aire lliure que es poden fer a la nostra illa fora de la temporada alta.

El cap de promoció, Carlos Bernús, ha explicat que els visitants del país basc "s'interessen molt per la nostra illa i la nostra climatologia, ja que estan acostumats al seu temps, que sempre és més fred". Formentera és l'única illa de totes les Balears amb representació en aquesta fira.


29 de març de 2019
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Presentació de les jornades formatives 'Fent Pimef'

informatica cat-5-El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Comerç, i en col·laboració amb la Petita i Mitjana Empresa de Formentera, PIMEF, ha presentat avui el cicle de jornades formatives “Fent Pimef”. L'objectiu d'aquestes formacions és el de donar a les empreses de l'illa eines per a millorar la seva gestió i augmentar la competitivitat i qualitat de la seva atenció i serveis.

En total són 6 cursos que s’oferiran a la seu de la Pimef. Els cursos, subvencionats pel Consell de Formentera, són gratuïts i estan oberts a tothom. Aquest cicle de jornades forma part del conveni de formació i assessorament per a empreses que la PIMEF i el Consell Insular de Formentera signen anualment.

El primer curs es farà el pròxim divendres 29 de març i és el II taller de fotografia amb mòbil per a empreses que durarà fins al 5 d'abril. Altres cursos que s'impartiran seran, Informàtica per a tots, Atenció al Client i Qualitat de Servei, Habilitats i tècniques de venda, Intel·ligència emocional i habilitats socials, a més d'una xerrada de coaching d’Israel Serrano sobre motivació del personal en l'empresa. El numero de places per a cadascun d'ells és limitat i els interessats podran apuntar-se directament a la seu de la Pimef, telefonant al 971322520 o enviant un email a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .


Consell de Formentera
Àrea de Comunicació
22 de març de 2019

Formentera es promociona com a destinació familiar a Barcelona

foto-fira-barcelona1El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Turisme, informa que des d’avui al diumenge 24 de març l’illa es promociona a la fira B-Travel de Barcelona que té lloc al recinte de Montjuïc. Dos informadors turístics presentaran Formentera com una destinació familiar que es pot visitar els 365 dies de l’any.

Formentera té un estand propi amb material promocional del patrimoni, la natura, la cultura, la gastronomia i tots els esdeveniments esportius que s’organitzen a l’illa en els extrems de la temporada.

Entre la informació que es donarà destaca la del nou museu marí que s’obrirà al far de la Mola, la primera edició del llibre “Sabores de Formentera” i la nova versió de l’APP “Formentera 365” amb tota la informació útil sobre l’illa, entre d’altres.

Cal destacar que Catalunya és una de les principals zones emissores de turistes cap a Formentera.


Consell de Formentera
Àrea de Comunicació
22 de març de 2019

Formentera 2.0 convertirà l’illa en el centre de la cultura digital entre el 2 i el 5 de maig

foto-for-2-0-premsa1El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, informa que entre el 2 i el 5 de maig se celebrarà la VII edició del Formentera 2.0, una trobada on experts de nivell internacional compartiran la seva experiència en comunicació, creativitat i noves tecnologies. En paraules de la seva directora, Rosa Castells, és una cita on "els màxims exponents de la cultura digital es donen cita a Formentera".

"Formentera 2.0 ha posat a l'illa en el mapa de l'entorn digital, la Pitiusa a més de ser un atractiu turístic és ara un referent que atreu talent amb experts en l'àmbit internacional", segons l'organitzadora. Aquesta trobada és una oportunitat per a connectar, compartir i aprendre en un format pròxim, allunyat dels grans centres de convencions.

A qui va dirigit
Formentera 2.0 és una trobada multidisciplinària dirigida a apassionats i curiosos de l'entorn digital, periodistes, comunicadors, creatius, emprenedors, directors de comunicació i màrqueting, community managers, professionals independents, gestors de continguts, institucions, organitzacions, blogueres i persones curioses que vulguin posar-se al dia en noves tecnologies, comunicació i cultura digital.

En aquests moments ja hi ha 50 inscrits, però encara queden places lliures. Les persones interessades en apuntar-se ho poden fer a través de la plana web www.formentera20.com on trobaran tota la informació completa del programa.

Ponents
Anaïs Pérez Figueras, directora de comunicació de Google España i Portugal; Ricard Robles, director de Sónar festival; Tomás Fdo Flores, director de Ràdio-3 i Siglo 21; Enric Jove, CEO de Mc Cann, l'agència líder en publicitat i màrqueting responsable dels premiats anuncis d'Ikea, Campofrío; Macarena Rey, CEO de la productora Shine Ibèria i productora executiva de Masterchef o Maestros de la costura...o Oscar Romagosa, productor executiu de Canada, la productora responsable dels vídeos de Rosalía, guanyadora de 2 Grammys, són alguns dels ponents que assistiran a Formentera 2.0 juntament amb Vincent Sourdeau, director general de Disney Channel i Ana Gea, fundadora de Graffica, la revista digital referent en disseny i creativitat.

Converses que importen
Amb la finalitat d'estar sempre innovant, aquesta edició, Formentera 2.0 incorpora un nou format, "Talks that matter"/Converses que importen, es donaran entre Ricard Robles, director de Sónar (www.sonar.es) i Tomás Fernando Flores, director de Radio-3 i Siglo 21(www.rtve/ radio3.es). Parlaran de tendències, creativitat, noves tecnologies i cultura visual.

Continguts del programa
Xarxes Socials. Creativitat. Plataformes multimèdia. Vídeo. Màrqueting digital. Noves tecnologies. Realitat virtual. Continguts. Transformació digital. Transmèdia. Branded content, entre d'altres.

"La filosofia de Formentera 2.0 és aprendre gaudint, creant experiències úniques", segons ha destacat la directora. #DesconectarParaConectar és el seu lema. Aquest és un dels esdeveniments que el Consell de Formentera patrocina per atraure visitants i donar vida cultural a l'illa en la pre-temporada.

Consell de Formentera
Àrea de Comunicació
13 de març de 2019

Ja es poden presentar les fotografies al Concurs de Fotografia de Beni Trutmann que enguany celebra la seva XVII edició

foto bTRUTMANN 2019 1El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, informa que ja s'ha obert el termini de presentació de fotografies pel Concurs de Fotografia Beni Trutmann. Les instantànies es poden presentar fins al 12 d'abril a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà del Consell de Formentera o per correu certificat al mateix Consell. Aquest certamen, referent fotogràfic de la nostra illa, enguany celebra la seva XVII edició.

El concurs de fotografia Beni Trutmann és un homenatge a aquest fotògraf suís que va viure a Formentera durant 44 anys, i que va deixar més de 30.000 fotografies que mostren el seu amor cap a l’illa i cap a la seva natura. És per això, que la natura de Formentera en tots els seus vessants —el paisatge, la fauna, la vegetació o la interacció humana— esdevé la protagonista del concurs, amb l'objectiu de transmetre un compromís amb la defensa del medi ambient.

Categories Color i Blanc i Negre
En les categories Color i Blanc i Negre, els participants poden presentar fins a un màxim de 3 fotografies (analògiques o digitals). Els formats permesos són quadrat, digital, clàssic i panoràmic i es podrà optar al primer, segon i tercer premi per a cada categoria, dotats amb 500, 300 i 200 euros respectivament.

Categoria Fotodenúncia
Després de presentar-se com la novetat de l’any passat, aquest any es consolida la categoria fotodenúncia amb l’objectiu de denunciar, reivindicar o fer reflexionar sobre qualsevol qüestió ambiental. Els premis seran dotats de 500 euros pel primer classificat, 300 euros pel segon i 200 euros pel tercer.

Fotografia amb telèfon intel·ligent
Aquesta categoria tan popular està enfocada a joves d'entre 12 a 18 anys, els quals podran participar via correu electrònic ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ), enviant un màxim de 3 imatges realitzades amb telèfons intel·ligents.

Jurat
Com cada any, es constituirà un jurat que estarà format pels següents membres: un representant del Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa de Formentera, un representant de l'Obra Cultural Balear de Formentera, 3 persones de reconeguda experiència en les arts visuals sota la presència d'un president i un secretari.

Les obres premiades passen a formar part de l'Arxiu d'Imatge i So i queden en possessió del Consell Insular de Formentera, que les pot utilitzar, sense fins lucratius, en qualsevol de les formes gràfiques que cregui oportunes (pòsters, cartells, Internet, etc.).

Trajectòria
Els 17 anys de trajectòria han deixat un arxiu fotogràfic molt valuós per a la institució, amb aproximadament 1200 fotografies i la participació de més de 300 persones. L'expansió d'aquest certamen s'ha fet palesa amb l'arribada de fotografies procedents de diferents indrets de la península i, fins i tot, d’altres països europeus.

La consellera de Cultura i Patrimoni, Susana Labrador, ha fet una crida a la població local perquè revisi els seus arxius fotogràfics o s’animi a sortir a passejar per l’illa càmera en mà per participar en el concurs ja que “si estem en el moment adequat al lloc adequat qualsevol podem fer una gran instantània”, segons ha assegurat. Susana Labrador ha animat especialment als joves de l’illa a que amb els seus mòbils, o els dels pares, puguin retratar l’illa i iniciar-se en el món de la fotografia, “ja que tenen una categoria pensada especialment per ells”.

Per presentar les fotografies podeu consultar tota la informació a les bases del concurs publicades a la plana web del Consell de Formentera.

http://conselldeformentera.cat/images/stories/tauler_danuncis/educacio_cultura_i_patrimoni/2019/Bases_Beni_Trutmann_catal%C3%A0_pdf.pdf

Exposició i entrega de premis
El concurs culminarà amb una exposició d'una selecció de fotografies que s'exposaran a la Sala d'Exposicions (Ajuntament Vell) a partir del dilluns dia 29 d'abril on es lliuraran els premis als guanyadors o guanyadores d'aquesta XVII edició i restarà oberta fins al l’11 de maig. Per a més informació, podeu consultar les bases del concurs a la plana web del Consell de Formentera.


Àrea de Comunicació
Consell de Formentera
12 de març de 2019

Més articles...

Pàgina 5 de 28

5

balearsculturaltour

autoavaluacio_establiments_turistics_esp

Ens trobareu a:
c. de Mallorca, 15
07871 Sant Ferran
tel. 971 32 12 10 · fax 971 32 10 73
turisme@formentera.es

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)