• Català
  • Castellano
  • English
Areas Urbanism & territory, Tourism and Economic activities Handicraft, trade and markets

Formentera celebra el Dia del Turista

foto 2021 dia del turistaAmb motiu del Dia del Turista que se celebra avui, l'àrea de Turisme del Consell de Formentera ha preparat una taula amb coca de sofregit, orelletes, flaó i herbes, entre altres productes típics de l'illa, per convidar els turistes i totes aquelles persones que vulguin apropar-se a la plaça de la Constitució. La taula està ambientada amb cançons populars de Formentera.

27 de setembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

200 persones han participat en el Formentera Zen durant aquest cap de setmana

foto 2021 formen zenAquest cap de setmana 200 persones han participat en el Formentera Zen que s’ha celebrat a la platja de Cala Saona on els assistents han pogut contactar amb l’essència de l’illa des de primera línia de mar.

Entre el divendres 24 i diumenge 26 de setembre s’ha celebrat la VII edició del Formentera Zen a la nostra illa. Aquest és un esdeveniment dedicat al benestar holístic i que ha permès als assistents gaudir de classes magistrals, tallers i xerrades sobre dermatologia, cosmètica, bellesa, psicologia, psiquiatria, divulgació científica i de benestar, nutrició, cuina per lots, benestar a casa, exercici físic, ioga, entre d’altres.

La presidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, va ser l’encarregada de tancar l’acte i s’ha mostrat satisfeta per la satisfacció que li han transmès els participants d’aquest esdeveniment que impulsa el Consell, amb la direcció de l’empresa Puro Bienestar. “L’objectiu d’actes com aquests és oferir als nostres visitants i residents un espai dedicat a la reconnexió de cos i ment. A més, té el valor afegit que se celebra a final de temporada, i la nostra illa s’identifica amb el món de la salut i el benestar físic i emocional”, segons ha recordat.

L’aforament del festival Formentera Zen 2021 ha estat limitat segons les mesures Covid actuals. Formentera ofereix un marc únic i incomparable per la seva llum, el silenci i la bellesa, per viure una experiència de salut, benestar i felicitat, segons han destacat des de l’organització. Igual que ja va succeir el 2020, en aquesta edició es respectaran totes les mesures de seguretat sanitària vigents en el moment de la celebració.


27 de setembre 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Gastronomic Weekends, the best of Formentera cuisine – affordably priced

The Formentera Office of Tourism is pleased to report that this weekend and next, 24–26 September and 1–3 October, seven island restaurants will offer gastronomic meals at a price of €25 (drinks not included).

Menus have been designed especially for the occasion, with some restaurants sticking with the classics and others opting to put a new spin on old favourites of the local culinary catalogue, often dishing up competitively priced signature cuisine.

Participating restaurants in the 2021 Gastronomic Weekends include, in Es Pujols, CARMEN by BLANCO, Pinatar and Macondo II; in La Savina, Quimera; in Sa Roqueta, Rosamar and, in Sant Ferran, Macondo I and Sa Panxa.

Contact info and detailed menus are available at formentera.es .


23 September 2021
Communications Office
Consell de Formentera

9a edició del Formentera Fotogràfica, 5 dies per reflexionar sobre el món de la imatge

foto 2021 formen fotograficaEl Consell de Formentera, a través de les àrees de Turisme i Cultura, informa que entre el 8 i el 12 d’octubre se celebrarà la novena edició del festival Formentera Fotogràfica. En aquesta edició hi haurà cinc dies per reflexionar entorn el món de la imatge al costat de reconeguts professionals com Sofía Moro, Txema Yeste, Lua Ribeira, Ana Esmith – Miss Beige, Nando Esteva, Luis Tato, Cristina de Middel, Jon Cazenave, Paco Gómez, Gloria Oyarzabal, Fernando Maquieira i Ferran Forné del diari ARA.

Segons explica el seu director Francesc Fàbregas “un any més, Formentera Fotogràfica segueix apostant per una programació eclèctica amb l’objectiu de donar espai, promoure i posar en valor la riquesa inherent a la cultura visual contemporània de caràcter nacional”.

Les inscripcions estan pràcticament esgotades, però encara queden places. En aquest sentit, la presidenta del Consell i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, ha animat als formenterers i formentereres amants de la fotografia a inscriure’s. Per als residents hi ha un 50 % de descompte en el preu.

La responsable de Turisme ha destacat que “aquest és un esdeveniment que se celebra en un escenari idoni per captar fotografies i que porta a la nostra illa en el mes d’octubre visitants respectuosos amb Formentera i que difonen i aprecien les seves característiques singulars”.

Formentera Fotogràfica és un festival impulsat pel Consell de Formentera, que compta amb la direcció de Francesc Fàbregas. És un espai de coneixement, reflexió i creació col·lectiva a través de sessions pràctiques i teòriques en format reduït conduïdes per grans noms de la fotografia i la cultura visual contemporànies. El festival està dirigit a professionals, estudiants i/o aficionats de la imatge amb ganes d’intercanviar experiències de tu a tu amb tots els agents del sector en un entorn idoni com Formentera.

Es pot consultar el programa complet així com fer les inscripcions al web: formenterafotografica.com.


17 de setembre de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Formentera Zen returns in late September to reconnect participants, body and mind

foto 2021 formentera zenThe Formentera Office of Tourism is pleased to announce that from 24 to 26 September the seventh Formentera Zen will take place on the island. Dedicated to holistic wellness, the programme of master classes, workshops and talks focuses on dermatology, cosmetics, beauty, psychology, psychiatry, science and wellness, nutrition, batch cooking, wellness at home, exercise, yoga and more.

Formentera has hosted the Puro Benestar-organised event seven years, said president and tourism chief Alejandra Ferrer, who insisted the aim was to give residents and visitors “a space to reconnect body and mind”. She also asserted it had become “an end-of-season filip for tourism” and a “natural fit for an island so intimately associated with health and physical and emotional wellness”.

The number of participants at this year’s Formentera Zen will be limited based on Covid constraints in force when the event is held. Capacity has been set at 150, with two-thirds of available spaces already claimed. Signups can be completed at www.formenterazen.es, where visitors can also find complete details on the programme and speakers. Formentera residents get 50% off the normal price.

Organisers say Formentera’s light, tranquility and beauty make it a unique and incomparable backdrop to experience health, wellbeing and happiness. As in 2020, complete health and safety protocol will be enforced at the event.

30 August 2021
Communications Office
Consell de Formentera

More Articles...

Page 1 of 48

Start
Prev
1

Ens trobareu a:
Darrere de la Sala de cultura (Cinema)
C. de Pius Tur Mayans, 14
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 12 75 ext.22
amaliamora@conselldeformentera.cat

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)