• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura

L'alumnat del curs de fusta mostra les seues obres a la Sala d'Exposicions 'Ajuntament Vell'

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, informa que del 4 al 8 d'abril a la Sala d'Exposicions "Ajuntament Vell" es mostraran les obres de l'alumnat del curs de fusta impartit pel professor de taller i escultor Aaron Keydar.

L'exposició mostrarà les escultures que han realitzat els vuit alumnes durant el curs mitjançant l'ús de la tècnica de talla en fusta. Gràcies a aquestes creacions es podran veure de prop les propietats i particularitats de fustes com l'olivera, la nespra o l'ametller.

L'exposició obrirà portes el dilluns 3 d'abril a les 19.00 hores. La mostra es podrà visitar a la Sala d'Exposicions "Ajuntament Vell" de dimarts a dissabte d'11.00 a 14.00 hores i de 18.00 a 20.00 hores.

30 de març de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2023iii keydar

Exposició de l'alumnat del curs de ceràmica al Centre Antoni Tur 'Gabrielet'

El Centre Antoni Tur "Gabrielet" acull des d'aquest divendres 31 de març l'exposició "Henko, canvi profund i transformador del qual no hi ha retorn a l'estat inicial" que està composta per les obres de l'alumnat del taller de ceràmica de Tània Agredano, que ha organitzat aquest hivern l'àrea de Comerç del Consell de Formentera. La inauguració tendrà lloc divendres, 31 de març, a les 20 hores i la mostra romandrà oberta fins al 9 d'abril, d'11 a 14 hores i de 17 a 20 hores.

29 de març de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2023iii ceramica

Segona sessió del club de lectura «Llegeix i gaudeix» de la Biblioteca Marià Villangómez

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, informa que el demà dimarts 28 de març ha programat la segona sessió del club de lectura «Llegeix i gaudeix» a les 19.00 h a la sala infantil de la Biblioteca Marià Villangómez, a càrrec del conductor Lluís Ferrer.

En aquesta sessió es parlarà del llibre de Luís Sepúlveda El viejo que leía novelas de amor. L'autor va néixer a Xile el 1949 i va ser un gran viatger que va recórrer des de la selva amazònica fins al desert dels sahrauís. El 1993 l'editorial Tusquets Editores va publicar el llibre esmentat, una apassionant història que es desenvolupa a El Idilio, un poble de la regió amazònica poblada pels indis shuar. El protagonista, Antonio José Bolívar Proaño va conviure amb ells i va conèixer la selva i les seues lleis. Amb un llenguatge cristal·lí es narra la trista història de l'avarícia i la barbàrie humana.

La tercera sessió del club de lectura serà el pròxim dimarts 18 d'abril a les 19.00 h a la sala infantil de la Biblioteca Marià Villangómez. En aquesta ocasió, es reflexionarà sobre l'obra de Kent Haruf Nosaltres en la nit que ja està a disposició dels lectors a la Biblioteca Marià Villangómez.

27 de març de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2023iii llegeix i gaudeix

III Festival Folklòric Illa de Formentera

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, informa que el pròxim dissabte 25 de març a les 12 h a la plaça de la Constitució de Sant Francesc, tendrà lloc el III Festival Folklòric Illa de Formentera. Quatre colles de ball, les dos amfitriones de Formentera, Es Pastorells i Es Xacoters, i l'Agrupació de Ball de Bot Ben Ballat i Ben Sonat Xeremiers (Llucmajor, Mallorca) i el Grup Folklòric les Camaraes (Vinaròs, Castelló) faran una representació dels balls típics.

La consellera de Cultura, Vanessa Parellada, ha celebrat que després dels anys d'aturada a causa de la pandèmia "les colles de ball es puguin tornar a ajuntar per fer aquesta demostració del folklore típic de les illes i també de Castelló". En aquest sentit, Parellada ha destacat "la il·lusió de les colles de ball de l'illa" i els ha agraït l'organització del festival, al qual ha convidat tota la població de l'illa a assistir-hi.

18 de març de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2023iii festi colles ball

Arriba a Formentera "¿Cuando viene Samuel?" l'obra de teatre Premi FETEN al millor espectacle de 2022 adreçada a públic familiar

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, informa que el pròxim dissabte 25 de març, a les 18.00 h a la Sala de Cultura (Cinema), es representarà l'obra de teatre familiar ¿Cuándo viene Samuel?

Dos homes esperen al costat d'un gronxador l'arribada de Samuel per celebrar una festa. Per a vèncer a l'avorriment, inventen jocs, imaginen. Apareix el Senyor Professor, els dona la lliçó i marxa. El temps passa, no deixa de passar, no acaba mai de passar, mai... Jugant, esperen un altre dia més. I si avui ja fos demà? Pujats al gronxador, tal vegada poden escapar.

Companyia Ultramarinos de Lucas
La companyia, fundada l'any 1994 i Premi Nacional de les Arts Escèniques per a la infància, fa ja més de vint-i-cinc anys que juga sobre l'escenari amb els nens i nenes. Els agrada pensar que encara no han perdut la innocència i la capacitat de sorprendre's. Mantenen un projecte estable de recerca en les arts escèniques, sense imposar-se cap límit, sense prejudicis, amb passió.

El públic és el seu horitzó: per a ell treballen, parlant-li de tu a tu, sense certeses, apel·lant a la seua imaginació per compartir amb ell emocions, pensaments, dubtes, inquietuds, descobriments i aventures. I continuaran insistint, resistint, persistint, lluitant i jugant.

Preus i entrades
Les entrades ja es poden comprar a través del web www.entradesformentera.cat per un preu de 4 €. El preu reduït, amb el 50 % de descompte, és per a les persones en situació d'atur i autònoms sense activitat, jubilats, menors de 25 anys, persones amb diversitat funcional, famílies monoparentals i famílies nombroses.


17 de març de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2023iii cuando viene samuel

Més articles...

Pàgina 1 de 122

Inici
Anterior
1

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera