• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura

Exposició de Sol Courreges al Centre “Gabrielet”

cartell 2020 todo va a estar bienEl pròxim dilluns obre portes l'exposició de l'artista Sol Courreges que du per títol “Todo va a estar bien”. Amb aquesta mostra l'artista vol explicar que després dels mesos tan durs de confinament que hem viscut sempre es pot fer una lectura positiva per a partir d'ara tenir més cura del planeta i de naltros mateixos, la nostra alegria i el nostre cos. L'artista presenta part de la seva obra feta sempre amb materials reciclats. La mostra romandrà a la sala d'exposicions del Centre Antoni Tur “Gabrielet” entre el 13 i el 22 de juliol. L'horari de visita és de 10 a 14h i de 19 a 22h.

10 de juliol de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Torna el Formentera Jazz Festival amb un format més íntim i aforament limitat

foto FJF2020 2El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, informa que el Formentera Jazz Festival se celebrarà entre el pròxim 21 i 23 d'agost, després que hagi canviat les seves dates habituals al mes de juny a causa de la crisi de la covid-19. A més torna amb un format més íntim i de petit format i compta amb totes les mesures de seguretat per complir amb els protocols sanitaris i garantir el benestar dels músics i assistents.

Aquesta és la sisena edició d'aquesta trobada musical del món del jazz, que ofereix varietat tant pel que fa a gènere, com a diversitat internacional. El festival va nàixer de la mà del músic formenterer Maxwell Moya que dirigeix des de llavors l'esdeveniment que compta amb el suport del Consell de Formentera. Tindrà per primera vegada el seu escenari principal a la plaça de Sant Ferran i també es desenvoluparà en dos dels locals musicals de l'illa, Sa Panxa i Blue Bar, a més comptarà amb la ubicació privilegiada del Chezz Gerdi as Pujols.

Federico Nathan, Valmuz, Yadira Ferrer, el col·lectiu local 4T Freshly People y Dj Golfo de Guinea, formen el cartell musical del #FJF2020 que podeu conèixer amb més profunditat a la web formenterajazzfestival.com o a través de les seves xarxes socials.

Cal destacar que en aquesta ocasió el públic estarà assegut, i l'aforament serà limitat, respectant les normes de distanciament social i es mantindrà l'ús de màscares i higiene de mans, en tot moment per a garantir el benestar general.


10 de juliol de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El Far de la Mola amplia el seu horari de visites

foto 2020 Far de la Mola 2El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, informa que avui 7 de juliol es canvia l'horari d'obertura del Far de la Mola. A partir d'avui i fins al 31 d'octubre l'horari serà el de temporada alta de dimarts a diumenge d'11 a 14h i de dimecres a diumenge de 17 a 21h.

Recordem que aquest espai cultural i educatiu es va obrir el passat 1 de juliol de 2019. Sense comptar la primera setmana de portes obertes, 12.613 persones han visitat les seves instal·lacions. La consellera de Cultura, Susana Labrador, ha explicat que “el far s'ha convertit en un referent cultural de Formentera, tant per turistes com residents, i ens apropa part de la nostra història marítima”. A més, la consellera ha destacat que al seu pati tenim un nou espai per programar espectacles de petit format que estan tinguent molt bona acollida.

El far va quedar dividit en dues àrees expositives. D'una banda, una exposició permanent amb el mar com a eix principal, tractada des de diferents vessants: el medi marí, l'aprofitament dels seus recursos, la navegació i els senyals lumínics. I per una altra, una àrea reservada a exposicions artístiques de caràcter temporal.

L'entrada general té un preu de 4,50 euros. Per als residents de Formentera, de la resta d'illes, menors de 18 anys i persones en atur l'entrada és gratuïta, mentre que pensionistes i estudiants paguen un preu reduït de 2,5 euros.

7 de juliol de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

La web agendaformentera.cat renova la seva imatge i sistema operatiu

foto 2020 renov agendaFormenEl Consell de Formentera ha presentat avui la renovació de la web agendaformentera.cat. Després de 4 anys del seu naixement s'ha canviat la imatge de portada i millorat el sistema operatiu per actualitzar la web i fer més atractius els seus continguts. Aquesta web aglutina tots els esdeveniments que el Consell de Formentera organitza i amb què col·labora i està adreçada a residents i turistes per apropar l'oferta d'activitats que hi ha a l'illa.

A la nova versió de l'agenda digital hi ha en primer lloc una capçalera amb una imatge renovada i dinàmica per presentar el web i convidar a visitar-lo. Tot seguit hi ha un carrusel en el que van apareixent el pròxims esdeveniments que hi haurà a l'illa en els pròxims dies. Baix es troba el calendari, que ha estat millorat visualment, on es poden consultar totes les activitats del mes, dia per dia, i on s'ha implementat una eina perquè els usuaris es puguin descarregar els cartells. A dalt hi ha un nou apartat amb informació de mercats i béns patrimonials. La web es pot consultar en tres idiomes, català, castellà i anglès.

Nou butlletí d'informació
El Cultura Informa també ha canviat de format i es farà a mode de butlletí d'informació i notificacions, amb una periodicitat setmanal. Tots els interessats es poden subscriure a un apartat creat específicament amb aquesta finalitat a agendaformentera.cat. Avui s'ha enviat el primer butlletí de notificacions que inclou totes les activitats a una setmana vista que hi haurà a Formentera.

En aquest sentit la consellera de Cultura, Susana Labrador, ha explicat que amb aquestes renovacions “ens volem adaptar als nous temps i tornar a donar un impuls a la manera de comunicar les moltes activitats que el Consell organitza o amb què col·labora, i ho fem en línia, deixant ja de banda l'agenda mensual en paper per fer un pas endavant també pel que fa a la sostenibilitat”.

El Facebook d'Agenda Formentera també ha canviat la seva imatge de perfil i portada per adaptar-se al nou disseny.


3 de juliol de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Reobre la Col·lecció Etnogràfica de Formentera amb entrada pel carrer Santa Maria

Foto 2020 museu etnoLa Col·lecció Etnogràfica de Formentera ha obert avui les seves portes amb novetats de seguretat arran de la crisi sanitària de la covid-19. Així, per poder mantenir la distància de seguretat entre els visitants, s'ha tancat l'entrada pel carrer de Jaume I i ara només té una entrada pel carrer de Santa Maria. També s'ha fet una redistribució de les peces per habilitar un recorregut dins de la Col·lecció Etnogràfica amb entrada i sortida al mateix carrer però per portes diferents.

L'horari de visites és de dimarts a dissabte de 10 a 14 hores.

2 de juliol de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 1 de 63

Inici
Anterior
1

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera