• Català
  • Castellano
  • English

Cultura

“En paral·lel al cel”, mostra d’Eba Marí Guaita al centre Gabrielet

cartell EN PARALLEL AL CElGeometria sagrada, cels estelats i paisatges marítims nocturns formen l’univers representat per Eba Marí Guaita, artista valenciana resident a Formentera, en la mostra que exposa des de demà 6 d’agost fins al 15 d’agost al centre Antoni Tur ‘Gabrielet’.

Mitjançant obres pintades amb acrílic i resina, l’artista mostra un espai intern, individual i col·lectiu ple de simbolisme. L’exposició obre demà a les 19 hores i romandrà oberta de dilluns a dissabte de 9 a 13.30 h i de 16.30 a 18 hores.

5 d’agost de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

“Aïllat”, d’Álvaro Mendoza, a la sala d’exposicions ‘Ajuntament Vell’

cartell aillatL’artista Álvaro Mendoza estrena avui l’exposició Aïllat a la sala d’exposicions ‘Ajuntament Vell’, una mostra que romandrà oberta fins al 15 d’agost. La mostra, tal com subratlla l’artista, és “una exploració a l’interior de la nostra ànima... al pensament”. “L’aïllament voluntari o l’aïllament imposat no és el principi ni la fi. És part del procés de transformació. En la totalitat de la mostra busc adherir-me a l’espai lliure on el simple ofereixi significança sobre l’eteri”, ha assenyalat Mendoza.

L’exposició obre d’11 a 14h i de 19 a 21 hores. Diumenges i dilluns al matí, tancat.

3 d’agost de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

La cantautora Meritxell Gené presenta nou disc a Formentera

foto 2020 meritxell geneEl pròxim dilluns 3 d'agost al pati del Far de la Mola es celebra la segona trobada del cicle LLUN3S, que organitza Espai F_ amb la col·laboració del Consell de Formentera i Ports de Balears. En aquesta ocasió es presenta el nou disc de la cantautora lleidatana Meritxell Gené, “Sa tanca d'allà dins”, un treball que desgrana alguns dels poemes que formen part del seu primer llibre, Després dels esbarzers.

La cita és el 3 d'agost, a les 21.21 hores, l'aforament és limitat a 100 persones i les entrades es poden reservar a partir d'avui a l'adreça electrònica info.espaifrumentaria@gmail.com, indicant nom i nombre de localitats.

27 de juliol de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Formentera Jazz Festival torna de manera virtual el 22 i 23 d’agost amb concerts i connexions en directe a través de les xarxes

cartell 2020 FJF 2El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Cultura, informa que el Formentera Jazz Festival d’enguany se celebrarà finalment de manera virtual els pròxims 22 i 23 d’agost amb una proposta innovadora amb concerts i connexions en directe a través de les xarxes socials del festival.

La consellera de Cultura, Susana Labrador, ha assenyalat que arran de la pandèmia de la covid-19 “s’ha canviat la proposta presencial que inicialment s’havia decidit mantenir per una fórmula innovadora i, a la vegada, que no posi en risc la salut i que mantengui l’essència del festival i posi en valor la natura i l’entorn de l’illa”. La consellera de Cultura ha subratllat que aquesta decisió “s’ha pres davant la incertesa del moment actual ja que la majoria dels músics venien de fora de Formentera”.

La programació constarà de diverses ‘Connexions amb l’Illa’, transmetent en directe des de diferents enclavaments en plena natura de Formentera (cova, un far, un vaixell...) per escoltar-la i observar-la. Així mateix, alguns dels artistes previstos per a aquesta edició, com ara Federico Nathan, Valmuz, Pere Navarro i Yadira Ferrer presentaran els seus millors continguts audiovisuals en una sèrie de mini concerts en línia especials per al #FJF2020.

També hi haurà un espai per conèixer millor la tasca de Plastic Free Formentera, en matèria de recollida de microplàstics, així s’ha organitzat una recollida virtual i es convida als participants a recollir escombraries i/o microplàstics en els seus llocs d’origen i enviant-ne vídeos a través de les xarxes socials amb el hashtag #RecogidaFJF2020.

El seguiment del festival es podrà fer per les xarxes socials del festival:

Facebook: formenterajazzfestival
Instagram: formenterajazzfestival
Web: formenterajazzfestival.com
Hashtags: #FJF2020 #FormenteraJazz20 #FJF6


30 juliol de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Moni Formentera s'estrena al centre 'Gabrielet' amb una exposició d'art abstracte

cartell 2020 moni formenteraEl centre Antoni Tur 'Gabrielet' acull demà la mostra Renéixer de l'artista Moni Formentera, una exposició formada per una col·lecció d'obres abstractes fetes amb la tècnica anomenada pouring, que consisteix en acrílics barrejats amb un mitjà per crear una pintura líquida. D'aquesta forma els colors van creant formes i fluint sobre el suport segons el tipus d'abocament i de moviment que se li doni als quadres.

Aquesta és la primera mostra de Moni Formentera al centre 'Gabrielet', una artista amb carta d'artesana, autodidacta i que ha treballat amb diferents tècniques al llarg dels darreres anys. També ha col·laborat amb el Centre de Dia i col·legis de l'illa.

La mostra romandrà oberta des del 25 de juliol fins al 3 d'agost de 10 a 14 hores i de 18 a 20 hores.

24 de juliol de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 1 de 64

Inici
Anterior
1