• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Notícies

Es convoquen 22 places de monitors de temps lliure per preparar la posada en marxa de l'Escola d'Estiu 2020

El Consell de Formentera informa que s'està preparant la posada en marxa de l'Escola d'Estiu 2020 i, per aquest motiu, aquesta setmana s'ha obert la convocatòria de 22 places de monitores i monitors de temps lliure per l'Escola d'Estiu 2020. El termini d'inscripció finalitzarà aquest diumenge 31 de maig. La previsió d'incorporació a aquesta feina és 8 de juny i la durada prevista d'aquest treball és d'entre 2,5 i 3 mesos. Els interessats es poden inscriure al web del Consell de Formentera, a l'apartat de l'àrea de Recursos Humans o ofertes de feina, on trobaran tota la informació:

http://conselldeformentera.cat/index.php?option=com_content&view=article&id=7018%3A2020-05-25-12-15-32&catid=366%3Arecursos-humans&Itemid=149&lang=ca

La consellera de Joventut, Vanessa Parellada, ha explicat que el Consell espera poder obrir l'Escola d'Estiu 2020, adreçada a infants en edat escolar (d'entre 3 i 12 anys), en les dates habituals, al voltant de l'1 de juliol. “Ara mateix l'estat d'alarma no permet organitzar una activitat de lleure com seria l'Escola d'Estiu, però volem estar preparats perquè de seguida que s'aixequi aquesta restricció es pugui oferir un programa d'activitats lúdiques que permeti que els i les menors puguin gaudir d'una oferta de qualitat i d'entreteniment durant l'estiu, ja que, després d'aquests mesos de confinament, segurament ho necessiten més que mai”, segons ha declarat la consellera.

“A més, l'Escola d'Estiu també ajudarà a la conciliació familiar ara que molts pares i mares hauran de tornar a les feines”, segons ha afegit Vanessa Parellada. “Aquesta posada en marxa de l'Escola d'Estiu es farà amb les màximes garanties de seguretat higièniques i sanitàries”, ha destacat la consellera. Des de l'equip de Joventut fa setmanes que s'està treballant, conjuntament amb el Govern balear i la resta de consells de les illes, en l'elaboració d'un protocol sanitari amb mesures de seguretat que després s'haurà d'ajustar al que dictamini l'ordre del Ministeri de Sanitat. En els pròxims dies s'obrirà el procés d'inscripció i es donaran tots els detalls de com es desenvoluparan les activitats i quines mesures de seguretat es prendran.

26 de maig de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

L'obertura de les Escoletes de Formentera es farà entre el 8 i el 15 de juny

El Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Educació, informa que l'obertura de les escoletes de Sa Miranda i Camí Vell, es farà entre el 8 i el 15 de juny. Les escoletes podran acollir el 50% dels seus alumnes, és a dir 54 infants del total de 108 matriculats. Es prioritzarà l'atenció als nens i nenes de famílies amb dificultats de conciliació, vulnerabilitat socioeconòmica i situació de protecció del menor.

Les famílies dels infants matriculats a les escoletes rebran en els pròxims dies una telefonada del centre per veure quina és la seva situació i valorar la seva tornada a les aules. Els nens i nenes que no tornin no hauran de fer cap pagament i mantindran la plaça pel curs vinent. “Des del Consell de Formentera ja fa setmanes que treballam, en col·laboració amb el Govern balear, per poder fer una tornada a les aules segura, pels boixos i les educadores, i la darrera ordre ministerial així ho permet. Ara s'està ultimant tot el protocol de seguretat que s'haurà de seguir”, segons ha explicat la consellera d'Educació, Susana Labrador.

“Els nens i nenes són una part de la població que ha patit el confinament de manera més dura, a més som conscients que per a les famílies ha estat molt difícil conciliar, per això per al Consell és prioritari poder anar obrint aquest espai de trobada i educatiu que suposa una bona ajuda perquè grans i petits tornin a una certa normalitat”, ha explicat Susana Labrador.

La tornada a l'escoleta es farà seguint les mesures de seguretat i higiene, les educadores hauran de fer servir mascareta, “ja que som conscients que no podran respectar la distància interpersonal de 2 metres amb els petits”, segons ha concretat la consellera. Hi haurà torns per sortir al pati, es fomentaran les activitats a l'aire lliure i la disminució de la ràtio permetrà fer activitats educatives adaptades a la nova situació provocada per la Covid-19.

26 de maig de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El Consell obre borsins de feina de tècnic de protecció de menors, de treballador social i d'auxiliar administratiu

foto 2020 web ofertes de feinaEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Recursos Humans, informa que ha obert dos nous borsins de treball: un de tècnic de protecció de menors i un altre de treballador social, que varen sortir publicats al BOIB el dissabte dia 23 de maig.

A més, des del dia d'ahir s'ha obert el nou termini per presentar les sol·licituds al borsí d'auxiliars administratius que va sortir publicat el 14 de març i havia quedat suspès per l'estat d'alarma. La presentació de sol·licituds per a aquest borsí finalitza el 3 de juny.

Així mateix, el Consell de Formentera informa que totes les ofertes de feina, tant les urgents com les temporals, que fins ara sortien només a la web del SOIB, ara es publiciten també a la pàgina web del Consell de Formentera a un nou apartat d'ofertes de feina https://bit.ly/2Xw8Qte o al tauler d'anuncis de Recursos Humans a la seva web. En aquest espai, els interessats trobaran tota la informació i la instància per procedir a
la seva sol·licitud.

26 de maig de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

La piscina municipal obre les portes aquest dimecres amb cita prèvia

foto 2020 piscinaEl Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Esports, informa que la piscina municipal reprèn l'activitat aquest dimecres 27 de maig i amb les condicions d'obertura establertes pels protocols sanitaris arran de la crisi del Covid-19. Així, per poder fer servir la piscina, els usuaris han de demanar cita prèvia 24 hores abans de la pràctica esportiva al poliesportiu Antoni Blanc, al telèfon 971 32 12 40.

- El bany es farà amb torns de 6 persones d'una hora de duració.
- Els usuaris tenen 15 minuts per fer dutxa.
- Els usuaris han de portar el seu material, ja que el de la piscina no es pot utilitzar.
- Els menors de 10 a 16 anys han d'anar acompanyats d'un adult i han de saber nedar 25 metres sense ajuda externa.

25 de maig de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 3 de 223

3

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat