• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Notícies

Signat el conveni de col·laboració amb Espai Frumentària

foto frumentaria conveni.jpgEl president del Consell de Formentera, Jaume Ferrer, i el president d'Espai Frumentària, Miquel Costa han signat un conveni de col·laboració entre la institució insular i l'associació, en matèria de promoció i difusió cultural per a l'any 2019.

Les activitats que subvenciona el Consell perquè Espai Frumentària pugui organitzar són: actes culturals i artístics ("El 7 a les 6", Filmoteca, Concerts i Exposicions entre d'altres), l'Aula de Teatre, així com creació i producció teatral. Tenint en compte el cost econòmic que suposa a Espai Frumentària la realització d'aquestes activitats el Consell col·laborarà econòmicament amb una aportació màxima de 6.000 euros.

El conveni va ser signat el passat dijous 7 de març a la seu del Consell de Formentera.

El Consell d’Entitats de Formentera valida la proposta de regulació d’entrada de vehicles

consell-entitats-13-de-marc-- Avui 13 de març a les 20h s'ha celebrat una sessió extraordinària del Consell d'Entitats per resoldre els dubtes que les entitats pogueren tenir després que l'anterior dimecres 6 de març es va presentar la proposta de regulació d'entrada, circulació i estacionament de vehicles a Formentera, derivada de l'aplicació de la Llei per la sostenibilitat mediambiental i econòmica de l'illa de Formentera.

El conseller de Mobilitat, Rafael González ha fet un repàs de la proposta i ha resolt els dubtes davant el públic assistent, després el projecte ha estat validat pel Consell d'Entitats. Ara, les següents passes a seguir són l'aprovació plenària de la proposta que es farà durant aquest mes de març. Una vegada aprovat pel Ple, a principi d'abril s'iniciarà la campanya informativa i es posarà en marxa la plataforma web a partir del mes d'abril amb la finalitat d'iniciar la regulació l'1 de juliol fins al 31 d'agost.

Consell de Formentera
Àrea de Comunicació
13 de març de 2019

Signada l’acció concertada amb la Cooperativa del Camp

foto-signatura-conveni-coopera1El president del Consell de Formentera, Jaume Ferrer, i el president de la Cooperativa del Camp de Formentera, Jaume Escandell han signat l’acció concertada entre la institució insular i la cooperativa per la continuïtat del programa públic de recuperació del sector agrícola i la millora de l’entorn rural i del paisatge de Formentera que efectuarà la cooperativa durant l’any 2019. La subvenció serà d’una quantia màxima de 115.000 €.

Formentera 2.0 convertirà l’illa en el centre de la cultura digital entre el 2 i el 5 de maig

foto-for-2-0-premsa1El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, informa que entre el 2 i el 5 de maig se celebrarà la VII edició del Formentera 2.0, una trobada on experts de nivell internacional compartiran la seva experiència en comunicació, creativitat i noves tecnologies. En paraules de la seva directora, Rosa Castells, és una cita on "els màxims exponents de la cultura digital es donen cita a Formentera".

"Formentera 2.0 ha posat a l'illa en el mapa de l'entorn digital, la Pitiusa a més de ser un atractiu turístic és ara un referent que atreu talent amb experts en l'àmbit internacional", segons l'organitzadora. Aquesta trobada és una oportunitat per a connectar, compartir i aprendre en un format pròxim, allunyat dels grans centres de convencions.

A qui va dirigit
Formentera 2.0 és una trobada multidisciplinària dirigida a apassionats i curiosos de l'entorn digital, periodistes, comunicadors, creatius, emprenedors, directors de comunicació i màrqueting, community managers, professionals independents, gestors de continguts, institucions, organitzacions, blogueres i persones curioses que vulguin posar-se al dia en noves tecnologies, comunicació i cultura digital.

En aquests moments ja hi ha 50 inscrits, però encara queden places lliures. Les persones interessades en apuntar-se ho poden fer a través de la plana web www.formentera20.com on trobaran tota la informació completa del programa.

Ponents
Anaïs Pérez Figueras, directora de comunicació de Google España i Portugal; Ricard Robles, director de Sónar festival; Tomás Fdo Flores, director de Ràdio-3 i Siglo 21; Enric Jove, CEO de Mc Cann, l'agència líder en publicitat i màrqueting responsable dels premiats anuncis d'Ikea, Campofrío; Macarena Rey, CEO de la productora Shine Ibèria i productora executiva de Masterchef o Maestros de la costura...o Oscar Romagosa, productor executiu de Canada, la productora responsable dels vídeos de Rosalía, guanyadora de 2 Grammys, són alguns dels ponents que assistiran a Formentera 2.0 juntament amb Vincent Sourdeau, director general de Disney Channel i Ana Gea, fundadora de Graffica, la revista digital referent en disseny i creativitat.

Converses que importen
Amb la finalitat d'estar sempre innovant, aquesta edició, Formentera 2.0 incorpora un nou format, "Talks that matter"/Converses que importen, es donaran entre Ricard Robles, director de Sónar (www.sonar.es) i Tomás Fernando Flores, director de Radio-3 i Siglo 21(www.rtve/ radio3.es). Parlaran de tendències, creativitat, noves tecnologies i cultura visual.

Continguts del programa
Xarxes Socials. Creativitat. Plataformes multimèdia. Vídeo. Màrqueting digital. Noves tecnologies. Realitat virtual. Continguts. Transformació digital. Transmèdia. Branded content, entre d'altres.

"La filosofia de Formentera 2.0 és aprendre gaudint, creant experiències úniques", segons ha destacat la directora. #DesconectarParaConectar és el seu lema. Aquest és un dels esdeveniments que el Consell de Formentera patrocina per atraure visitants i donar vida cultural a l'illa en la pre-temporada.

Consell de Formentera
Àrea de Comunicació
13 de març de 2019

Més articles...

Pàgina 7 de 166

7