• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Notícies

El Consell inicia una nova campanya d'inspecció d'anuncis d'estades turístiques a internet

foto consell premsaEl Consell de Formentera, a través de les àrees de Turisme i el Servei d'Inspecció, informa que el pròxim 1 de desembre es començarà una campanya de revisió d'anuncis a internet, per tal de comprovar si els anuncis penjats informen del nombre d'estada turística (ET) o, si encara no es disposés d'ell, del número de registre general d'entrada de la Declaració Responsable d'Inici d'Activitat (Driat).

Des del Consell es recorda que d'acord amb la llei 8/2012 de 19 de juliol que regula el turisme de les Illes Balears, és un deure dels allotjaments turístics, “incorporar i fer públic de forma permanent en el canal d'oferta turística el número d'inscripció turística de l'habitatge” (article 19.n), o bé, “s'admetrà la incorporació del número de registre d'entrada atorgat quan es va presentar la Driat a un registre públic” (article 23.7).

Aquesta campanya es porta a terme per vetllar pel compliment de la llei per part d'empresaris turístics i usuaris, així com per protegir el dret a l'habitatge garantir l'ús residencial d'aquells immobles que no tenen autorització turística, tal com s'ha establert al pla d'inspecció turística del Consell.

El Consell informa que en aplicació de la mateixa llei, la publicitat d'una estada turística, sense publicar el número d'ET o de registre general d'entrada de la Driat, suposa una infracció lleu que es pot sancionar amb multes de fins a 4.000 €. En el cas de no tenir autorització la infracció es consideraria greu i la sanció podria ser entre els 20.000 i els 40.000 €.

13 de novembre de 2019
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El Consell i Marina de Formentera signen un conveni de patrocini de l'Escola Municipal de Vela

conveni-escola-de-vela1La presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, i el director de Marina de Formentera, Juan José Costa, han signat avui un conveni de patrocini en el qual l'empresa fa una aportació econòmica de 9.000 euros anuals durant els dos pròxims anys per patrocinar les activitats esportives de l'Escola Municipal de Vela, així com la millora dels serveis, dels elements nàutics per a l'ensenyament, la seguretat i salvament per a la pràctica dels esports nàutics. A la signatura del conveni, on també ha estat present la consellera d'Esports, Paula Ferrer, el Consell ha agraït l'aportació de l'empresa nàutica per a potenciar les activitats esportives en l'àmbit nàutic que són de gran importància en la nostra societat. Per la seva part, Marina de Formentera ha valorat la tasca de promoció i foment de l'esport del Consell i el seu compromís en els diferents àmbits esportius.


13 de novembre de 2019
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Formentera es promociona en la fira 'Emotions Travel Community'

foto-promocio---sevilla1El Consell de Formentera, a través de l'àrea Turisme, està participant aquesta setmana en la fira "Emotions Travel Community" que se celebra a Sevilla des d'avui i fins aquest dimecres 13 de novembre. Aquest esdeveniment professional està dirigit a touroperadors, petites agències de viatges i empreses del sector "que treballen amb un perfil de client d'alt poder adquisitiu", tal com destaca el cap de promoció Turística, Carlos Bernús, present aquests dies a Sevilla.

Aquesta és la primera vegada que el Consell de Formentera es promociona en aquesta fira. El format de promoció és diferent al d'altres fires més generalistes. "Aquí es fan reunions de petit format, amb moltes agències especialitzades per exemple dels Estats Units, un nou mercat en què volem fer incidència, però també de l'Índia, Suïssa, Brasil i Àsia, països que no coneixen la nostra destinació, però en els que hi ha potencials clients amb alt poder adquisitiu, que estan cercant nous mercats, i pels quals Formentera pot ser una destinació idònia".

11 de novembre de 2019
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Obertes les inscripcions per participar en el XIII Concurs d'Aparadorisme Nadalenc

El Consell Insular de Formentera i la Cambra de Comerç d'Eivissa i Formentera convoquen el XIII Concurs d'Aparadorisme Nadalenc 2019 amb l'objectiu de promoure l'ambient festiu nadalenc entre els establiments de l'illa de Formentera.

El termini d'inscripció per participar en aquest concurs comença avui, 11 de novembre, fins al 20 de novembre, a les 13.30 hores. Aquest concurs està dirigit als establiments de Formentera que estiguin oberts totes les festes de Nadal i valorarà els aparadors creats per a la mateixa empresa.

La valoració es farà el dijous 28 de novembre i els premis es faran públics el dilluns 2 de desembre. Els premis consistiran en un 1r premi de 225 € i una placa de reconeixement, un 2n premi de 150 € i placa de reconeixement, i un 3r premi de 75 € i placa de reconeixement.

Les inscripcions es poden realitzar a la Cambra de Comerç i a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC).

Els premiats de 2018 varen ser Casa Ortega, Llibreria Tur i Parafarmacia Nuria Gomà Roca.

11 de novembre de 2019
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 10 de 200

10

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat