• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Notícies

Inscripcions escoletes

EscoletaEl Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Educació, informa que ja s'ha obert el període d'inscripció de l'Escoleta infantil Sa Miranda per als infants nascuts al 2019, 2018 i 2017 i de l'Escoleta infantil des Camí Vell per als infants nascuts al 2018 i 2017. Les inscripcions estaran obertes fins al pròxim dimecres 17 d’abril de 2019.

La recollida i presentació de la documentació es pot fer a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), situada en el carrer Ramon Llull, 6. L'horari d'atenció al públic és de 09 a 14h de dilluns a divendres i dijous de 16 a 18h. També es poden presentar les sol·licituds telemàticament a través de l'OVAC, que és l'oficina virtual del Consell de Formentera, https://ovac.conselldeformentera.cat/

Les famílies que així ho desitgen poden tenir més informació als centres escolars. A l'Escoleta Sa Miranda l'horari d'atenció és dilluns, dimarts i divendres de 13.30 a 14.30h, i a l'Escoleta Camí Vell és el dimecres de 13.30 a 14.30h.

8 d'abril de 2019
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Torna la mostra de noves dramatúrgies 'Inhòspit' a la Mola

foto inhospit 2019 2La consellera de Cultura, Susana Labrador i els representants del col•lectiu cultural Espai F, Miquel Costa i Manolo de Oya, han presentat avui a les 12.30 h a la Casa del Poble el programa "Inhòspit" d'aquest 2019.

El 8, 9 i 10 de maig arriba a Formentera la segona edició d'Inhòspit, la mostra de noves dramatúrgies, organitzada per Espai F amb col·laboració de les conselleries de Cultura i Turisme, que es celebrarà durant tres dies a la Mola el proper mes de maig.

El programa d'aquesta segona edició inclou 9 espectacles de nou companyies diferents de: Formentera, Eivissa, Catalunya, País Basc, Itàlia i Gal·les. Un cartell local, nacional i internacional de luxe, amb propostes de dansa, teatre i performance, totes elles per a públic familiar.

Tallers i apropament a l’escola
Enguany el cartell també inclou dos tallers de formació escènica, impartits per dues de les companyies convidades, i un concert de cloenda. A més, com a novetat aquesta mostra de noves dramatúrgies faran cada dia al matí un assaig general davant els boixos de l’escola de la Mola.

Aquest festival, realitzat en el marc del projecte sociocultural de la Casa del Poble de la Mola, es realitza anualment amb l'objectiu de dinamitzar social, cultural i també econòmicament el poble de la Mola, a Formentera. Les propostes, en els seus escenaris a l'aire lliure que seran el bosc de les escoles, el molí d'en Botigues, la plaça del Pilar i el pati de la Casa del Poble de la Mola es podran veure els dies 8, 9 i 10 de maig, a les 18, 19 i 21 h. El lloc de trobada és la Casa del Poble. Les inscripcions als tallers s'han de realitzar enviant un correu a: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .


5 d’abril de 2019
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Signatura del conveni amb el Club Tennis Illa de Formentera

foto-conveni-tennis1El president del Consell de Formentera, Jaume Ferrer, i el president del Club Tennis Illa de Formentera, Jorge Jiménez, han signat un conveni de col·laboració entre el Consell i el club per a la gestió d'ús i el manteniment de les pistes de tennis i pàdel de la institució insular per l'any 2019.

Amb aquest conveni el Consell de Formentera cedeix l'ús, la gestió i el manteniment al club de tennis de les instal·lacions de les pistes municipals de tennis i pàdel situades al camí de Porto-salè. La institució insular realitzarà un pagament d'11.000€ per les despeses de gestió i manteniment. El Club Tennis Illa de Formentera haurà de permetre l'accés, l'ús i el gaudi d'aquestes instal·lacions a entitats esportives i altres. També es compromet a realitzar el manteniment ordinari de les instal·lacions i a disposar del personal necessari, entre altres tasques.

5 d'abril de 2019
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Signatura del conveni amb el Grup Esportiu Espalmador

foto-conveni-grup-esportiu-esp1El president del Consell de Formentera, Jaume Ferrer, i el president del Grup Esportiu Espalmador, Juan José Escandell, han signat un conveni de col·laboració entre el Consell de Formentera i el Grup Esportiu Espalmador per la promoció, organització d'esdeveniments esportius i per la promoció de l'esport i la dona per l'any 2019.

L'objecte d'aquest conveni és l'organització d'esdeveniments esportius com el Trofeu Ciclisme en Ruta Illa de Formentera, la cursa De Far a Far, la Copa Illa de Formentera de BTT, la Milla Urbana, la Pujada a la Mola, la Volta Cicloturística en BTT "Challenge" i la Cursa Memorial John Tunks, entre altres.

Així mateix, el conveni preveu l'execució del programa "Esport i Dona" per tal de promocionar la participació femenina a les disciplines esportives que promou el Grup Esportiu Espalmador, com són atletisme, ciclisme i triatló.

El Consell de Formentera aportarà fins a un màxim de 12.000€ per l'execució d'aquest acord.

5 d'abril de 2019
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 10 de 173

10