• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Notícies

El Consell acull l’entrega de diplomes de capacitació d’agents de la Policia Local a Formentera

foto 2020 diplomes policia localLa presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, i la consellera d’Administracions Públiques i Modernització del Govern, Isabel Castro, han participat avui al lliurament dels diplomes de capacitació a tres agents de Policia Local de Formentera i un del municipi eivissenc de Sant Joan a l’acte de clausura de la quarantena promoció (curs 2019), la qual no es va poder celebrar quan estava previst per mor de la pandèmia covid-19.

L’acte ha comptat amb la presència també del director general d’Emergències del Govern, Jaume Barceló; el conseller insular d’Interior, Josep Marí; la directora de l’Escola Balear d’Administració Pùblica (EBAP), Mercedes Riera, i el cap de Policia Local de Formentera, Fèlix Ramos, entre altres autoritats.

Alejandra Ferrer ha destacat la col·laboració “fonamental entre les administracions insular i autonòmica i la necessitat de coordinació per poder completar la plantilla d’agents i oferir amb garanties aquest servei tan necessari i proper per a la ciutadania de l’illa, principalment en situacions com les que estam vivint els darrers mesos a causa de la pandèmia”. “Continuam treballant per aconseguir el cos de policia que necessita Formentera, amb una plantilla nombrosa, estable i bé formada”, ha incidit la presidenta.

Beques per a habitatge i desplaçament
D’altra banda, la consellera Isabel Castro ha anunciat que els 29 agents en formació, dos d’ells de Formentera, que enguany estan duent a terme fora de la seva illa el curs bàsic de capacitació com a policia local podran optar a una línia d’ajuts de fins a 1.215€ per alumne que l’EBAP posarà al seu abast amb l’objectiu de compensar les despeses d’habitatge i desplaçaments que han d’atendre.

Segons ha destacat la consellera Isabel Castro, el Govern de les Illes Balears, mitjançant l’EBAP, “és sensible a l’enorme sacrifici que fan els agents en formació, lluny de la seva llar, per convertir-se en servidors públics”. “Els dos agents formenterencs de l’edició d’enguany són probablement els que ho saben millor”, ha dit en referència al 41è curs de capacitació bàsica impartit per l’EBAP a Mallorca al llarg de 2020, en el qual també participen 18 agents d’Eivissa, 9 de Menorca i 7 de Mallorca.

28 juliol de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

La cantautora Meritxell Gené presenta nou disc a Formentera

foto 2020 meritxell geneEl pròxim dilluns 3 d'agost al pati del Far de la Mola es celebra la segona trobada del cicle LLUN3S, que organitza Espai F_ amb la col·laboració del Consell de Formentera i Ports de Balears. En aquesta ocasió es presenta el nou disc de la cantautora lleidatana Meritxell Gené, “Sa tanca d'allà dins”, un treball que desgrana alguns dels poemes que formen part del seu primer llibre, Després dels esbarzers.

La cita és el 3 d'agost, a les 21.21 hores, l'aforament és limitat a 100 persones i les entrades es poden reservar a partir d'avui a l'adreça electrònica info.espaifrumentaria@gmail.com, indicant nom i nombre de localitats.

27 de juliol de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Formentera destina 45.000€ a subvencions per la millora de les prestacions sociosanitàries

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Benestar Social, informa que s’ha obert el termini de sol·licitud de subvencions dirigides a associacions i/o entitats privades sense ànim de lucre a l’illa de Formentera per al desenvolupament de programes i actuacions en matèria de serveis socials per a l’any 2020. El Consell dedicarà a aquestes ajudes un total de 45.000 euros. El termini per demanar a aquestes ajudes finalitza el 24 d'agost. Les bases d'aquestes ajudes s'han publicat al BOIB de 24 de juliol.

“Aquest muntant es destinarà a cobrir part de la despesa de programes i actuacions que contribueixin a una millora de les prestacions sociosanitàries a Formentera, a més de promoure aquelles activitats d’associacions i/o entitats privades sense ànim de lucre amb tasques destinades a l’atenció i millora de les condicions de vida dels majors dependents, les persones amb discapacitat, amb malaltia mental o d’altres malalties cròniques”, ha assenyalat el conseller de Benestar Social, Rafael Ramírez.

Les entitats interessades a tramitar aquestes ajudes poden demanar cita prèvia a l’OAC telefonant al 971 321 087 per tramitar-les o fer-lo telemàticament a través de l’OVAC. Recordam que podran sol·licitar la subvenció les associacions i altres entitats privades sense ànim de lucre que es dediquin a l'atenció i millora dels col·lectius assenyalats. Es podrà subvencionar fins al 75% del pressupost total del projecte presentat per cada associació/entitat, amb un màxim de 15.000€. Les bases de la subvenció es poden consultar a la pàgina web del Consell de Formentera.

27 juliol de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Neteja i desinfecció contenidors i zones urbanes

foto 2020 neteja 1Els serveis de neteja del Consell de Formentera han dut a terme els últims dies un pla de xoc de neteja i desinfecció a fons dels contenidors dels principals nuclis urbans de l'illa, així com d'altres zones més concorregudes, com els parcs infantils, voltant de les farmàcies, bancs i el mobiliari urbà. A més, des de la conselleria de Medi Ambient es recorda l'obligatorietat de dipositar els fems en els contenidors corresponents o de fer servir la deixalleria. L'horari de la deixalleria és de dilluns a dissabte de 9 h a 13.30 h i les tardes de dilluns a divendres de 15.30 h a 17.30 hores.

27 de juliol de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 2 de 233

2

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat